Έφη Σαρρή: «Δεν λέω την ηλικία μου. Τρελή είμαι;»
Showbiz

Έφη Σαρρή: «Δεν λέω την ηλικία μου. Τρελή είμαι;»

Πρόβλημα με την ηλικία της φαίνεται πως έχει η Έφη Σαρρή η οποία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Σπίτι μου σπιτάκι μου» για τους... εθισμούς της, το ελιξίριο νεότητάς της αλλά και το σεξ από το οποίο όπως αποκαλύπτει, απείχε για ένα διάστημα 15 ολόκληρων χρόνων.

Για την άλλοτε πανάκριβη γκαρνταρόμπα της είπε: «Τα πιο ακριβά ρούχα που έχω στην ντουλάπα μου είναι αυτά της δουλειάς. Έχω δώσει και 7.000-8.000 ευρώ».
Για τη σχέση της με τον τζόγο η ίδια τόνισε: «Θα ήθελα να έχω λεφτά και να παίζω στο καζίνο αλλά δεν το κάνω. Μου άρεσε να παίζω, αλλά δεν εθισμό. Έχει τύχει να χάσω 3.000-4.000. Δεν έκλαιγα, αλλά είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ.».
Για τη σχέση της με τις ρυτίδες της είπε: «Δεν έχω κάνει ούτε μπότοξ. Δεν το βλέπεις το πρόσωπό μου που είναι μέσα στις ρυτίδες. Δεν φοράω ούτε κρέμα μη σου πω κι αυτή τη στιγμή που σου μιλάω δεν έχω βάλει ούτε make up». Όσο για την ηλικία της σχολίασε με χιούμορ: «Δεν λέω την ηλικία μου. Τρελή είμαι... Είμαι 85».
Όσο για τη σχέση της με το σεξ, η Έφη Σαρρή αποκάλυψε: «Βεβαίως και υπήρξαν περίοδοι που δεν είχα ερωτικό σύντροφο. Για 15 χρόνια. Ήμουν 15 χρόνια χωρίς σεξ. Τι παθαίνει ο άνθρωπος αν είναι χωρίς σεξ ο άνθρωπος; Εμένα μου έχει τύχει. Σας το συνιστώ. Μήπως τελικά αυτό είναι το ελιξίριο; Δεν ξέρεις».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved