Showbiz

Ποιος αποκάλυψε: «Περάσαμε 12 ώρες στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής»

Για την περιπέτεια που τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του γνωστός παρουσιαστής.

«Υπηρέτησα την πατρίδα μου 18 μήνες στις ειδικές δυνάμεις, στα Αλεξίπτωτα. Αγάπησα τόσο πολύ την ελεύθερη πτώση, που ονόμασα τη ραδιοφωνική μου εκπομπή και την εταιρία παραγωγής που έχω «Freefall». Με τη «Fatsabook» έχουμε ταξιδέψει σε περισσότερες από 13 χώρες σε όλο τον κόσμο. Δεν θα ξεχάσω το ρίσκο που πήραμε όταν πήγαμε στο Παρίσι για να πετάξουμε το drone (ιπτάμενο τηλεκατευθυνόμενο) και να εξασφαλίσουμε τα εναέρια πλάνα.

Κανείς δεν μας έδινε άδεια, λόγω φόβου για τρομοκρατική ενέργεια! Δεν γινόταν όμως να μη δείξουμε το Παρίσι από ψηλά. Πήραμε το ρίσκο και το πετάξαμε κρυφά κάτω από μια γέφυρα δίπλα στον ποταμό Σηκουάνα, ακριβώς απέναντι από τον Πύργο του Άιφελ! Η αδρεναλίνη είχε «χτυπήσει» κόκκινο», αποκαλύπτει στο Τηλέραμα ο Κώστας Μάντζιος και καταλήγει:

«Δύο από την ομάδα κρατούσαν τσίλιες και εγώ το πετούσα με τα χέρια μου να τρέμουν! Τελικά μας βρήκαν και περάσαμε 12 ώρες στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά που κοιμήθηκα σε αστυνομικό τμήμα. Το ίδιο είχε γίνει και στη Ρώμη, όταν πήγαμε στη συναυλία των U2 στο «Ολίμπικο». Εκεί με σταμάτησαν για έλεγχο όταν ο σκύλος μύρισε κάτι «περίεργο» στην τσάντα μου με τις κάμερες. Ύστερα από έρευνα, το «περίεργο» που κουβαλούσα ήταν ένα τοστάκι γαλοπούλας που μύρισε ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος των ιταλικών Αρχών!»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved