Γιάννης Μαργάρης: «Μου ήρθε λίγο απότομο, αλλά είναι κάτι πολύ όμορφο»
Showbiz

Γιάννης Μαργάρης: «Μου ήρθε λίγο απότομο, αλλά είναι κάτι πολύ όμορφο»

Έχουν διεξαχθεί ήδη αρκετά τάλεντ σόου και βλέπουμε ότι συνήθως γίνεται ένα μεγάλο άνοιγμα. Μετά, όμως, πρέπει να περάσουν αρκετά χρόνια μέχρι κάποιος να προχωρήσει. Πώς σκέφτεται ο Γιάννης Μαργάρης να διαχειριστεί τη νίκη του;

«Έχει να κάνει με το πώς το βλέπει ο καθένας. Μπορεί κάποιος να θεωρεί ότι είμαι ο νικητής, κάθομαι σπίτι μου και περιμένω να με πάρει ο τάδε μεγάλος στιχουργός να μου πει ότι θα μου γράψει ένα κομμάτι... Εγώ πιστεύω ότι μπορεί και να φταίει αυτό, ότι ίσως να ήθελαν κάτι άλλο, να τους αρκούσε η δημοσιότητα, δεν ξέρω. Θεωρώ ότι έχει να κάνει με το πώς αντιμετωπίζει ο καθένας τη νίκη του. Στόχος μου δεν είναι ύστερα από ένα μήνα να ασχολούνται μαζί μου τα μίντια τόσο πολύ όσο τώρα. Στόχος μου είναι να κάνω μουσική. Θέλει δουλειά, θέλει χρόνο κι ωριμότητα»

Πώς νιώθει με την αναγνωρισιμότητα;

«Είναι πολύ έντονο και δεν το περίμενα τόσο. Είναι πολλά τα άτομα και θέλω να τους πω τόσα πολλά... Απλά λέω ένα μικρό «ευχαριστώ», που είναι και το πιο μικρό πράγμα που μπορώ να πω για την αγάπη που μου δίνουν. Μου ήρθε λίγο απότομο, αλλά είναι κάτι πολύ όμορφο», λέει ο ίδιος στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved