Μελίνα Μακρή: «Κάνω αυτό που αγαπώ»
Showbiz

Μελίνα Μακρή: «Κάνω αυτό που αγαπώ»

Πώς είναι πλέον η ζωή της Μελίνας Μακρή χωρίς τους Vegas; Η ίδια μιλάει για τη solo καριέρα που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό και είναι άκρως αποκαλυπτική... 

«Η ζωή µετά τους Vegas είναι ίδια, δεν επηρεάστηκε καθόλου από τη συνεργασία µου µαζί τους. Είµαι η ίδια Μελίνα, η καλλιτεχνική µου ζωή άλλαξε και είµαι ευτυχής γι’ αυτό, γιατί κάνω αυτό που αγαπώ και µε εκφράζει απόλυτα», παραδέχεται η τραγουδίστρια, συνεργαζόµενη πλέον µε την εταιρεία Spider Music και έχοντας ήδη κυκλοφορήσει το πρώτο της τραγούδι µε τίτλο «∆εν σε ξεχνώ», σε στίχους της Ευανθίας Μάγνη και µουσική δική της και του συζύγου της. Η ίδια έκανε κάποιες εµφανίσεις στη µουσική σκηνή «Σφίγγα» και τώρα προετοιµάζεται για κάποιες ακόµα συναυλίες, ενώ πολύ σύντοµα θα κυκλοφορήσει και το επόµενο τραγούδι της.
Όσο για την αντικαταστάτριά της στο συγκρότηµα, την όµορφη και ταλαντούχα Κατερίνα Κουκουράκη, η Μελίνα Μακρή δηλώνει: «∆υστυχώς, δεν έχω βρει ακόµη την ευκαιρία να τους δω σε κάποιο live. Σίγουρα είναι µια συµπαθής κοπέλα και ταιριάζει µε το κόνσεπτ του συγκροτήµατος. Της έχω ευχηθεί καλή επιτυχία µέσα από την καρδιά µου και πραγµατικά το εννοούσα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved