Σοφία Μουτίδου: «Δεν φτάνει η μέρα όταν είσαι μαμά και δουλεύεις»
Showbiz

Σοφία Μουτίδου: «Δεν φτάνει η μέρα όταν είσαι μαμά και δουλεύεις»

Για όλα όσα κάνει για τον εαυτό της, τα χόμπι της, για αυτά που την κάνουν να νιώθει ασφαλής αλλά και για την περίοδο που έμεινε χωρίς δουλειά, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Σοφία Μουτίδου.

Τι κάνεις για σένα;
«Το χειμώνα έπλεκα, είχα αυτό το χόμπι, και όλοι έχουν πάρει ένα πλεκτό δώρο από μένα, εκτός από τη Σοφία Βογιατζάκη και τον Ησαΐα Ματιάμπα. Τώρα το σταμάτησα, γιατί έρχεται το καλοκαίρι. Κάναμε μπαζάρ τα πλεκτά μας, μαζί με την κόρη μου, πέρυσι, στο θέατρο «Αλκμήνη», για φιλανθρωπικό σκοπό. Ξεκίνησα και πριν από λίγες μέρες να κάνω ελλειπτικό μηχάνημα γυμναστικής»

Τι σου δίνει ασφάλεια;
«Έχω δουλειά φέτος, και αυτό μου δίνει μεγάλη ασφάλεια, δεν είναι απλό να έχεις δουλειά εξασφαλισμένη, έχω βρει τους ρυθμούς μου ως μαμά, είναι ο 8ος χρόνος, κι έχω βρει ένα πρόγραμμα, μία σειρά με το παιδί. Δεν φτάνει η μέρα όταν είσαι μαμά και δουλεύεις, κουράζομαι πάρα πολύ, κοιμάμαι... «τούφα». Όταν έχω χρόνο, βλέπω ταινίες, διαβάζω κάποια βιβλία φέτος και μου κάνουν πάρα πολύ καλό. Είχα καιρό να πιάσω και να διαβάσω βιβλία. Επίσης βλέπω πολύ τους φίλους μου, αυτό το κοινωνικό μέρος το κάνω φουλ για μένα, δεν τους στερούμαι, φροντίζω να τους βλέπω, γιατί μου κάνει πολύ καλό. Κάποια χρόνια ήμουν μόνο στη δουλειά μου, ενώ τώρα βρήκα δίοδο.

Έχεις μείνει χωρίς δουλειά;
«Χωρίς δουλειά έμεινα μόνο 4 μήνες, όταν γέννησα. Βρίσκομαι 16 χρόνια στο χώρο και περνάω ωραία, μου αρέσει, το θέλω. Δεν είναι εύκολα, αλλά μου αρέσει, χαίρομαι να έρχομαι στη δουλειά», λέει η ηθοποιός στο περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved