Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Δεν νιώθω μέσα μου επαγγελματίας αλλά... εραστής ηθοποιός»
Showbiz

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Δεν νιώθω μέσα μου επαγγελματίας αλλά... εραστής ηθοποιός»

Μέσα από τις διαφημίσεις, αλλά και το «Κάτω Παρτάλι» έχει δημιουργηθεί για εκείνον η εικόνα ενός κάπως... σουρεαλιστικού τύπου. Πόσο έτσι είναι στα αλήθεια ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης;

«Εκτός από το "Κάτω Παρτάλι" και τις διαφημίσεις, μέσα από τα οποία με γνώρισε καλύτερα το κοινό, δουλεύω από τα 22 μου ως ηθοποιός... ελεύθερου τύπου, γιατί δεν νιώθω μέσα μου επαγγελματίας αλλά... εραστής ηθοποιός. Κάνω μόνο ό,τι θέλω, αλλιώς προτιμώ να μην το κάνω καθόλου .Όσο λοιπόν "τρελός" είμαι, άλλο τόσο είμαι και λογικός. Απλώς θέλω να ξεπερνάω την πραγματικότητα, για να βρεθώ στην πραγματικότητα του ονείρου!»

Υπήρξε ποτέ ο ίδιος... μήλον της Έριδος; Θα ήθελε να το ζήσει ποτέ και στην αληθινή ζωή ή τον φοβίζει ως ιδέα;

«Τα συναισθήματα είναι άναρχα, άχρονα, όπως ο θεός. Ο έρωτας είναι για να πλησιάσουμε τον θεϊκό μας εαυτό, για να ξεφύγουμε από τα ανθρώπινα. Έχω πληγωθεί, έχω στεναχωρηθεί, αλλά στο τέλος ήταν πολύ όμορφο. Ωστόσο δεν μπορώ να ξέρω αν έχω υπάρξει μήλον της Έριδος, αλλά ακόμα και αν το ήξερα, δεν θα σας το έλεγα. Ένα είναι σίγουρο: εύκολα μπορεί να βρεθούμε να μας αρέσουν δύο άνθρωποι ταυτοχρόνως», λέει ο ίδιος στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved