Κωνσταντάρας-Κλαψινού: Τρυφερά ενσταντανέ δίπλα στη θάλασσα
Showbiz

Κωνσταντάρας-Κλαψινού: Τρυφερά ενσταντανέ δίπλα στη θάλασσα

Μία βόλτα δίπλα στη θάλασσα, ατενίζοντας αγκαλιασµένοι το γαλάζιο και ανταλλάσσοντας συχνά τρυφερά φιλιά, απόλαυσαν πριν από µερικές ηµέρες ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Κωνσταντίνα Κλαψινού.

Τα τρυφερά ενσταντανέ που «αιχµαλώτισε» ο φωτογραφικός φακός έµοιαζαν βγαλµένα από ροµαντική ταινία αγάπης του Χόλιγουντ! Και µπορεί τέτοιου είδους στιγµιότυπα να στηρίζονται στη µυθοπλασία και τη ροµαντική διάθεση κάποιου σεναριογράφου, στην περίπτωση του Λάµπρου και της Κωνσταντίνας όµως είναι πέρα για πέρα αληθινά. Ο έρωτάς τους, ο οποίος γεννήθηκε πριν από περίπου πέντε µήνες, παρόλο που µέχρι τότε ήταν καλοί φίλοι, όσο περνάει ο καιρός γίνεται και πιο δυνατός. Απόδειξη το γεγονός ότι όσο καιρό είναι µαζί, είναι αχώριστοι, στηρίζουν ιδιαίτερα ο ένας τον άλλον σε οποιοδήποτε νέο εγχείρηµα και περνούν πολύ καλά.
Οι δυο τους χάρηκαν τη µεσηµεριανή βόλτα στη λιακάδα, περπάτησαν χαλαρά κατά µήκος της προβλήτας αγκαλιασµένοι και κατέληξαν να ατενίζουν τη θάλασσα χαλαρώνοντας. Λίγο αργότερα, το ερωτευµένο ζευγάρι πήγε για έναν ζεστό καφέ κάτω από τον ανοιξιάτικο ήλιο, δείχνοντας απορροφηµένο στην κουβέντα του. Τέτοιου είδους βόλτες τις συνηθίζουν όταν δεν έχουν πολύ φορτωµένο πρόγραµµα, καθώς τους αρέσει πολύ η θάλασσα.
Αλλωστε, ο δηµοσιογράφος, τον οποίο παρακολουθούµε κάθε Σαββατοκύριακο στο πλευρό της Μαρίας Μπεκατώρου στην εκποµπή «Σου-Κου», ζει µόνιµα στη Βουλιαγµένη. Εκεί τους αρέσει να βγαίνουν, όταν δεν επιλέγουν να δουν κάποια θεατρική παράσταση ή δεν είναι καλεσµένοι σε λαµπερά events στο κέντρο της Αθήνας.

Το ειδύλλιο ξεκίνησε αναπάντεχα, όταν όντας πολύ καλοί φίλοι ένιωσαν έντονη έλξη ο ένας για τον άλλον. Παρά τις αρχικές αναστολές, σύμφωνα με τη real, αφέθηκαν στο πάθος και έγιναν ζευγάρι, δύο χρόνια µετά την πρώτη γνωριµία. Προς το παρόν, δεν έχουν συζητήσει το ενδεχόµενο να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη. Άλλωστε, προτεραιότητα είναι η επαγγελµατική τους καταξίωση, µε τον εγγονό του αξέχαστου κωµικού Λάµπρου Κωνσταντάρα να δίνει τον καλύτερό του εαυτό στο πρωινό του Σαββατοκύριακου, αλλά και στη ραδιοφωνική εκποµπή στον Easy µαζί µε τη Μαρία Φραγκάκη.
Η νεαρή αγαπηµένη του εντυπωσιάζει µε τον ρόλο της στην παράσταση «Τσέχωφ για 2», που τις επόµενες ηµέρες θα ανέβει σε θεατρική σκηνή της Κύπρου, µετά την επιτυχία που σηµείωσε στο θέατρο «Γκλόρια» στην Αθήνα. Μάλιστα, συζητά και για νέες τηλεοπτικές δουλειές, χωρίς όµως να είναι κάτι ανακοινώσιµο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved