Ο φύλακας άγγελος της Φρόσως Κυριάκου (φωτό)
Showbiz

Ο φύλακας άγγελος της Φρόσως Κυριάκου (φωτό)

Αέρας ανανέωσης φυσά στη ζωή της Φρόσως Κυριάκου. Η 21χρονη κοπέλα, που έγινε γνωστή στο πανελλήνιο επειδή επέβαινε στο τζιπ κατά το δυστύχηµα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης, έχει βρει το στήριγµά της στο πρόσωπο του Φώτη Βασιλόπουλου.

Ο µπασκετµπολίστας της οµάδας Φάρος Κερατσινίου και πρώην αρχηγός της οµάδας µπάσκετ της ΑΕΚ είναι από τους λίγους ανθρώπους που τους τελευταίους µήνες έχουν αγκαλιάσει τη νεαρή Φρόσω, η οποία σπουδάζει στο Πάντειο Πανεπιστήµιο. Αυτό µαρτυρούν και τα φωτογραφικά ενσταντανέ του ζευγαριού κατά την πρόσφατη έξοδό του στο νυχτερινό κέντρο «Acro» όπου τραγουδά ο Γιώργος Σαµπάνης. «Εµφανίστηκαν στο κέντρο µετά τη 1 το βράδυ και παρέµειναν µέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Παρακολούθησαν µε κέφι το πρόγραµµα. Η Φρόσω κρεµόταν κυριολεκτικά από τα χείλη του, ενώ εκείνος ήταν ιδιαίτερα περιποιητικός και διαχυτικός µαζί της και αντάλλασσαν τρυφερές αγκαλιές και καυτά φιλιά. Μάλιστα, για πρώτη φορά δεν έδωσαν σηµασία ούτε στα αδιάκριτα βλέµµατα των θαµώνων, αλλά ούτε στα φλας των φωτογράφων», αναφέρει στη Real θαµώνας του κέντρου. Ο τελευταίος χρόνος ήταν από τους πιο δύσκολους στη ζωή της 21χρονης Φρόσως. Το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου 2016 δεν θα φύγει ποτέ από τη µνήµη της, αφού το τραγικό τροχαίο που έζησε µε τη Μίνα Αρναούτη αλλά και τον γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος έχασε τόσο άδικα τη ζωή του, έχει στιγµατίσει για πάντα τη ζωή της και αποτελεί έναν ζωντανό εφιάλτη, όπως έχει εκµυστηρευτεί σε άτοµα του στενού φιλικού της περιβάλλοντος.
Με τον 31χρονο πλέι µέικερ γνωρίστηκαν το περασµένο καλοκαίρι µέσω κοινών φίλων, σε µια από τις πρώτες δειλές νυχτερινές εξόδους της. «Στο πρόσωπο του Φώτη βρήκε έναν ευγενικό, καλοσυνάτο άντρα, στον οποίο µπορούσε να βασιστεί. Έναν φύλακα άγγελο που την έβαλε στην αγκαλιά του και µε το χαµόγελό του κατάφερε να την κάνει να ξεχάσει έστω και για λίγες στιγµές ότι βρίσκεται στο µάτι του κυκλώνα όλο αυτό το διάστηµα, µέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση Παντελίδη», δηλώνει καλή της φίλη.
Από τότε το ζευγάρι είναι αχώριστο, αν και µέχρι τώρα έκανε προσπάθειες να µένει µακριά από τον φωτογραφικό φακό. Άλλωστε, είναι χαρακτηριστικό πως µέχρι τώρα δεν έχουν δηµοσιεύσει κοινή φωτογραφία στα προφίλ τους στα social media, ούτε επιθυµούν να κάνουν κάποιο σχόλιο για την προσωπική τους ζωή. Ο Φώτης είναι ένας άνθρωπος που, λόγω της αθλητικής του καριέρας αλλά και παλαιότερων επιχειρηµατικών δραστηριοτήτων, έχει βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο της δηµοσιότητας και γνωρίζει πολύ καλά πώς να διαχειριστεί ανάλογες καταστάσεις. Στο παρελθόν υπήρξε σύντροφος της Έλλης Παπαγγελή και της Μαρίας Ματσούκα, µε την οποία διατηρούσε σχέση το 2009, και ξέρει πώς είναι να σε κυνηγούν οι παπαράτσι, κάτι που δεν του αρέσει καθόλου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved