Ναταλία Δραγούμη: «Ήμουν υπερπροστατευτική σε σχέση με τις δημόσιες εμφανίσεις των παιδιών μου»
Showbiz

Ναταλία Δραγούμη: «Ήμουν υπερπροστατευτική σε σχέση με τις δημόσιες εμφανίσεις των παιδιών μου»

Για τις στιγμές με την οικογένεια της αλλά και για τον λόγο που δεν κάνει δημόσιες εμφάνισες με τα παιδιά της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ναταλία Δραγούμη.

«Όλες οι αποφάσεις παίρνονται κοινή συναινέσει. Με τον σύζυγο μου έχουμε κοινή αισθητική και έτσι σπάνια διαφωνούμε. Οι κοινές μας δραστηριότητες είναι τα σπορ. Οι άνδρες ασκούνται με καράτε, εγώ και η κόρη μου με βόλεϊ, ενώ όλοι μαζί περπατάμε, τρέχουμε και κάνουμε σκι. Πριν από χρόνια, όταν τα παιδιά ήταν μικρά, είχα το άγχος μήπως τα φωτογραφίσουν και χάσουν την ηρεμία και την ανεμελιά της ηλικίας τους.

Ήμουν υπερπροστατευτική σε σχέση με τις δημόσιες εμφανίσεις τους για έναν λόγο: δεν ήθελα να μεγαλώσουν διαφορετικά από τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας τους. Τώρα πια Βρω ότι ο τρόπος που μεγάλωσαν και οι αρχές που πήραν λειτουργούν ως αντισώματα. Γι' αυτό και είμαι πλέον πιο χαλαρή. Στο θέατρο με βλέπουν, αλλά δεν είναι η πρώτη τους προτεραιότητα η δουλειά μου. Τα σημερινά παιδιά έχουν πολλές δικές τους υποχρεώσεις.

Φέτος ο γιος μου ήρθε με το σχολείο να δει την παράσταση "Ο Εμίλ και οι ντετέκτιβ" και μου εξομολογήθηκε ότι είχε άγχος μήπως κάνω κάποιο λάθος. Ήθελε να τον βγάλω ασπροπρόσωπο. Είναι μικρός και ακόμα δεν ξέρει ότι εμείς οι ηθοποιοί έχουμε τον τρόπο μας να καλύπτουμε τα πιθανά λάθη μας», λέει η ηθοποιός στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved