Γιάννης Μαργάρης: «Ως πολύτεκνη οικογένεια ζήσαμε φτωχικά»
Showbiz

Γιάννης Μαργάρης: «Ως πολύτεκνη οικογένεια ζήσαμε φτωχικά»

Για τη νίκη του στο The Voice αλλά και για το δέσιμο με την οικογένεια του, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γιάννης Μαργάρης.

«Η νίκη μου με χαροποίησε πολύ και ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω. Οταν ο Γιώργος Καπουτζίδης ανακοίνωσε το όνομά μου, νόμιζα ότι ζούσα σε όνειρο. Τη βραδιά του τελικού η οικογένειά μου ήταν στο στούντιο. Από αυτήν αντλούσα δύναμη και από τέσσερις φίλους που μου έκαναν έκπληξη.

Οι δύο ήρθαν από την Κύπρο και οι άλλοι δύο, τους οποίους είχα να δω οκτώ μήνες, ήρθαν από τη Γλασκόβη. Αφού είχα στο πλατό αυτούς και το γούρι μου, την αδελφή μου, την Ελένη, που ήταν από την αρχή του σόου μαζί μου, ένιωθα ασφαλής» τονίζει ο ταλαντούχος ερμηνευτής στην Espresso και συμπληρώνει:

«Ξέρετε, για εμένα η οικογένειά μου είναι τα πάντα. Είμαστε πέντε αδέρφια. Τα τρία είναι παντρεμένα και έχω έξι ανιψάκια. Τους γονείς μου τους λατρεύω. Η μητέρα μου είναι καμαριέρα, ο πατέρας μου οδηγός, άνθρωποι του μεροκάματου. Ως πολύτεκνη οικογένεια ζήσαμε φτωχικά. Δεν μας έλειψε το φαγητό, αλλά δεν είχαμε ανέσεις. Ωστόσο είμαστε πλούσιοι και ευτυχισμένοι, γιατί έχουμε ο ένας τον άλλο στις χαρές και τις λύπες.

Οι δικοί μου μας μεγάλωσαν με αξίες. Αγάπη για τη φαμίλια και την πατρίδα. Μέσα από τη συνέντευξή μας θέλω να πω και κάτι άλλο: Πλέον νιώθω ότι έχει ακόμα ένα μέλος η οικογένειά μου: τον Κωστή Μαραβέγια. Αυτός ο άνθρωπος ξέρει κάτι πολύ σπουδαίο: την τέχνη να είσαι άνθρωπος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved