Κατερίνα Διδασκάλου: «Ποτέ δεν φοβήθηκα ότι η μητρότητα θα επηρεάσει τη γοητεία μου»
Showbiz

Κατερίνα Διδασκάλου: «Ποτέ δεν φοβήθηκα ότι η μητρότητα θα επηρεάσει τη γοητεία μου»

Για τον πιο σπουδαίο ρόλο της ζωής της, αυτό της μητέρας αλλά και για την ηλικία της, πώς νιώθει μεγαλώνοντας, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Κατερίνα Διδασκάλου

«Ποτέ δεν φοβήθηκα ότι η μητρότητα θα επηρεάσει τη γοητεία μου. Η γοητεία είναι αποτέλεσμα εσωτερικού διαλόγου. Η σιγουριά σε κάνει γοητευτικό. Ως τα 25 μου είχα ήδη αποκτήσει τα δύο πρώτα παιδιά μου. Ο τρίτος ήρθε στα 35, σε ώριμη ηλικία. Όλοι τότε μου έλεγαν «μα έχεις ήδη παιδιά, μην κάνεις τρίτο, θα χαλάσεις το σώμα σου». Το γεγονός πως δεν χάλασε το σώμα μου, ούτε σταμάτησα να δουλεύω, με βοήθησε να διαπιστώσω ότι το θέμα της ομορφιάς, της γοητείας, είναι μέσα στο μυαλό μας. Εξαρτάται πάρα, πολύ από το πόσο ήσυχα κοιμάσαι το βράδυ, τι λες το πρωί στον εαυτό σου στον καθρέφτη, το πόση χαρά σου δίνει η δημιουργία. Χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι δεν έχω τρακ πριν από κάθε δουλειά», λέει η ηθοποιός στο Beaute και συνεχίζει:

«Το ότι είμαι μητέρα τριών παιδιών και γιαγιά, μου δίνει μεγάλη χαρά. Δεν υπήρξα παρανοϊκή μαμά, ποτέ δεν είπα στα παιδιά μου «θυσιάστηκα για σας». Έκανα τις επιλογές μου. Οπου μπορούσα, τα είχα μαζί μου. Προτίμησα να χάσουν και κάποια μαθήματα και να είναι μαζί μου κάπου που άξιζε. Νιώθω καλά γιατί παρότι κάνω μια δουλειά που είμαι τόσο εκτεθειμένη, εκείνα είναι πολύ ισορροπημένα. Ελπίζω, αργότερα, να πουν πως υπήρξα καλή μαμά.

Όσο για τη σχέση της με την... ηλικία; «Όταν μου λένε πως μεγαλώνω όμορφα, χαίρομαι που το ακούω, όμως ξέρω και γιατί μου συμβαίνει. Έχω αποδεχτεί και αγαπώ τον εαυτό μου γι' αυτό που είναι. Η ηρεμία της αποδοχής κάνει θαύματα. Η ανασφάλεια σε οδηγεί κάποιες φορές ακόμη και στο να μισήσεις τον εαυτό σου. Το να μην αγαπάς ή να μην αποδέχεσαι το σώμα ή το πρόσωπο σου είναι καταστροφικό. Το να πεις το πρωί βλέποντας το είδωλο σου στον καθρέφτη «πω πω, χάλια είμαι σήμερα», είναι αρκετό για να σε βλάψει. Χαίρομαι που μεγαλώνοντας το κατάλαβα», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved