Ναταλία Δραγούμη: «Δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες και τα κουτάκια»
Showbiz

Ναταλία Δραγούμη: «Δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες και τα κουτάκια»

Για τη συνεργασία της με τον Σάκη Ρουβά αλλά και την εμπειρία της στο παιδικό θέατρο, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ναταλία Δραγούμη.

«Μια φίλη μου είχε πει ότι αν κάνω καλό παιδικό θέατρο θα το ερωτευόμουν. Είχε δίκιο. Πριν από κάποια χρόνια έπαιζα στον "Ηρακλή" μαζί με τον Σάκη Ρουβά και υπήρξε μια εκπληκτική εμπειρία, καθώς ήταν μια καλοστημένη παράσταση με αγιολόγους συντελεστές. Τον Σάκη τον αντιμετώπισα ως συνάδελφο.

Δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες και τα κουτάκια. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να έχεις κριτήριο και να αχολογήσεις κάποιον. Για να κρίνεις, όμως, πρέπει να γνωρίζεις, το αποτέλεσμα. Αλλιώς τα κουτάκια και οι ταμπέλες αναιρούνται. Φέτος πρωταγωνιστώ στο θεατρικό "Ο Εμίλ και οι ντετέκτιβ" στο Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος".

Μου αρέσει που παίζω σε ένα θεατρικό που μπορούν να δουν και μεγάλοι. Τα παιδιά κοιτούν με προσοχή αυτό που βλέπουν και φανατίζονται με την ιστορία. Η ψυχή τους δεν έχει φίλτρο», λέει η ηθοποιός μεταξύ άλλων σε συνέντευξη της στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved