Μαρία Αλιφέρη: «Νιώθω ότι είμαι μάνα από την κούνια μου»
Showbiz

Μαρία Αλιφέρη: «Νιώθω ότι είμαι μάνα από την κούνια μου»

Τον λόγο που δεν απέκτησε ποτέ παιδί αλλά και για τον ρόλο που παίζει η συντροφικότητα στη ζωή της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Μαρία Αλιφέρη.

Δεν θελήσατε ένα παιδί στη ζωή σας;
«Η ύπαρξη για την ευτυχία μας δεν είναι εκεί, πρέπει να τη βρούμε μέσα μας. Οι άνθρωποι εναποθέτουν εκεί την ύπαρξη για την ευτυχία, όμως δεν είναι σ' ένα γάμο, σ' ένα παιδί, πρέπει να τη βρούμε μέσα μας. Τα παιδιά είναι ευθύνη των μεγάλων. Είμαι και νιώθω υπεύθυνη στους μαθητές μου, στα ανίψια μου, στα νέα παιδιά... Αν αυτό δεν είναι μάνα, τι είναι; Το να γεννήσω; Δεκαπέντε παιδιά να γεννήσω, αν δεν ξέρω γιατί τα γεννάω, τι να τα κάνω; Άλλες 15 δυστυχισμένες ψυχές; Νιώθω ότι είμαι μάνα από την κούνια μου. Ένα παιδί έρχεται από μια συντροφική ζωή, αν δεν το έχω αυτό, δεν με ενδιαφέρει ντε και καλά...», λέει στο Λοιπόν.

Όσο για τον ρόλο που παίζει η συντροφικότητα στη ζωή της;

«Η συντροφικότητα είναι το πιο κορυφαίο πράγμα στη ζωή μας, αλλά και το πιο δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο να συναντήσει έναν άνθρωπο και να συμπορευτείς. Μπορεί να ερωτεύεσαι, να σ' ερωτεύονται, αυτό είναι μια ωραία παρόρμηση, αλλά δεν είναι η συντροφικότητα. Δεν θα με κάνει πιο ευτυχισμένη μια λάθος σχέση. Όπως δεν θα με κάνει δυστυχισμένη και ανύπαρκτη, αν δεν υπάρχει αυτή τη σχέση», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved