Έλενα Τσαβαλιά: «Προτεραιότητά μου είναι πάντα το παιδί μου»
Showbiz

Έλενα Τσαβαλιά: «Προτεραιότητά μου είναι πάντα το παιδί μου»

Η Έλενα Τσαβαλιά σε συνέντευξή της μίλησε για την απόφασή της να απέχει για τρία χρόνια από το θέατρο.

Δεν δουλεύεις κάθε χρόνο. Τρία χρόνια απείχες από τη θεατρική σκηνή, γιατί;

Γιατί οι προτεραιότητές μου είναι άλλες. Πάντα, μπροστά και πάνω απ’ όλα βρίσκεται το παιδί μου, όλα προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες του γιου μου. Όταν νιώθω ότι το παιδί μου μπορεί να είναι κάποιες ώρες χωρίς εμένα, τότε ναι, δουλεύω. Ή όταν υπάρχει τρομακτική ανάγκη στην πορεία μας με τον Μάρκο, να συμβεί αυτό, γιατί έχουμε περάσει και τέτοια στάδια. Όταν όμως μπορώ να μη βρίσκομαι στη σκηνή, και ο Χάρης με ζητάει διπλά του, δεν βρίσκομαι στη σκηνή, βρίσκομαι στο σπίτι μου.

Αυτό δεν επηρεάζει την καριέρα σου;

Εξαρτάται τι ζητάει ο καθένας από την καριέρα του και τι θεωρεί ο καθένας καριέρα. Είμαι πολύ ευτυχισμένη όταν δουλεύω στο θέατρο, όταν κάνω αυτή τη δουλειά, όταν είμαι πάνω στη σκηνή με αγαπημένους ανθρώπους. Παρ’ όλα αυτά είμαι παρά πολύ ευτυχισμένη και όταν υπάρχω στο σπίτι μου.

Εσύ τι θεωρείς ότι είναι καριέρα;

Θεωρώ μια ανέλιξη, μια εξέλιξη που δεν είναι υποχρεωτικό να σε φτάσει στην κορυφή της αναγνωρισιμότητας, γιατί όλοι καριέρα εννοούμε να γίνει κάποιος σταρ, σούπερ σταρ ή κάτι τέτοιο. Εγώ θεωρώ ότι είναι να δουλεύει χαρούμενα και να εξελίσσεσαι μέσα από αυτό στη δουλειά σου.

Δεν είναι κακό να είναι φιλόδοξος ο ηθοποιός.

Σαφέστατα και δεν είναι κακό, απλώς εγώ δεν είμαι αυτό το πράγμα. Η δική μου φιλοδοξία δεν φτάνει σε αυτό το στάδιο. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο κι αυτό είναι ότι έχω άλλες προτεραιότητες στη ζωή μου.

Είναι πολυτέλεια για έναν ηθοποιό να μπορεί να απέχει και να επανέρχεται όποτε θέλει στη δουλειά του.

Έχουμε έναν μπαμπά που δουλεύει για τέσσερις ανθρώπους, όχι για δύο, που μας προσφέρει την πολυτέλεια αυτή τη στιγμή που μπορεί, διότι στο παρελθόν ήμασταν και οι δύο επί σκηνής και δύο άνθρωποι που δουλεύαμε για 12 ανθρώπους. Έχω περάσει από όλα τα στάδια και πραγματικά ευγνωμονώ τον θεό και τον άντρα μου, που αυτή τη στιγμή, όποτε θέλω, μπορώ να κάτσω στο σπίτι μου με το παιδί μου,

Αναφέρεσαι στις οικονομικές δυσκολίες;

Ναι, σε αυτές τις δυσκολίες.

Αυτές οι δυσκολίες σε έχουν αλλάξει σε ανθρώπινο επίπεδο, σ' έχουν επηρεάσει;

Όταν φτάσει σε οριακά σημεία, μετά τα βλέπεις με άλλο μάτι, μπορείς να καταλάβει τι πραγματικά είναι σημαντικό και ουσιώδες. Έχει αλλάξει το πρίσμα που τα βλέπω.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved