Τζένη Καζάκου: «Θα ήθελα πάρα πολύ να έχω γνωρίσει τη γιαγιά μου, αλλά δυστυχώς έφυγε νωρίς»

Τζένη Καζάκου: «Θα ήθελα πάρα πολύ να έχω γνωρίσει τη γιαγιά μου, αλλά δυστυχώς έφυγε νωρίς»

H Τζένη Καζάκου, κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου με την Τάνια Τρύπη και εγγονή της αξέχαστης Τζένης Καρέζη, δηλώνει πως θα ήθελε πολύ να την είχε γνωρίσει ενώ μιλάει και για καταπληκτική σχέση που έχει με τον παππού της Κώστα Καζάκο

Θα ήθελα να ξεκινήσουµε την κουβέντα µας από τη γιαγιά σου Τζένη Καρέζη, την οποία δεν πρόλαβες να γνωρίσεις...

Θα ήθελα πάρα πολύ να την έχω γνωρίσει, αλλά δυστυχώς έφυγε νωρίς... Έχω ακούσει, όµως, τόσα πολλά από τον µπαµπά µου, τον Κωνσταντίνο, τον παππού µου, τον Κώστα, και από άλλους συγγενείς µας, που νιώθω πολύ κοντά της. Θαυµάζω όσα πέτυχε στη δουλειά της αλλά και στη ζωή της, γιατί από όλους µαθαίνω πόσο ξεχωριστό και ζηλευτό πλάσµα ήταν πάνω αλλά και κάτω από τη σκηνή. Μου αρέσει να ακούω να µου µιλάνε για εκείνη, να µου λένε ιστορίες που την αφορούν, να µου περιγράφουν πόσο ιδιαίτερη µα και ευαίσθητη ήταν πάντοτε.

Υποθέτω ότι θα έχεις δει όλες τις ταινίες της, κάποιες ίσως και πάνω από δύο-τρεις φορές... Πόσο σπουδαία ηθοποιός ήταν!

Ναι, ήταν µια σπουδαία ηθοποιός, τόσο στο δράµα όσο και στην κωµωδία, και έγραψε σηµαντική ιστορία στον χώρο! Καµαρώνω πολύ γι’ αυτό. Θα ήθελα να την έχω δει στο σανίδι, που τόσο αγαπούσε, όπως λένε όλοι. Μα βλέπω µόνο ταινίες της...

Ποιες προτιµάς, αλήθεια; Τις κωµικές ή τις δραµατικές από όσες έχει κάνει;

Τις κωµικές αγαπώ πιο πολύ. Ειδικά τη «∆εσποινίς διευθυντής», που τη βλέπω ξανά και ξανά και γελάω µε την καρδιά µου!

Της µοιάζεις. Στο έχουν πει ποτέ;

Ναι, το έχω ακούσει... Στη µύτη και στο στόµα κυρίως. Ήταν τόσο όµορφη γυναίκα!

Ο Κωνσταντίνος τής είχε µεγάλη αδυναµία...

Ο µπαµπάς µου, ναι, της είχε πολύ µεγάλη αδυναµία και πάντα µιλά για εκείνη τρυφερά.

Με τον παππού σου Κώστα Καζάκο πώς είναι οι σχέσεις σας;

Τον αγαπώ πολύ και έχουµε υπέροχη σχέση. Λείπει καιρό στην Πάτρα, όπου διευθύνει το εκεί ∆ηµοτικό Θέατρο, αλλά, όταν έρχεται, τον βλέπω µε µεγάλη µου χαρά.

Πηγή: Real