Κέρδισε το χειροκρότημα η "Λυσιστράτη"
Showbiz

Κέρδισε το χειροκρότημα η "Λυσιστράτη"

Μια μαγική εκδοχή της «Λυσιστράτης» στην Επίδαυρο, με πολλά σύγχρονα στοιχεία και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο στον κεντρικό ρόλο άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις την περασμένη Παρασκευή και το Σάββατο, εισπράττοντας παρατεταμένο χειροκρότημα από το κοινό του αρχαίου θεάτρου. Παρον πλήθος επωνύμων από την καλλιτεχνική και ευρύτερη πολιτιστική σκηνής της χώρας.

Χαρακτηριστική ήταν η έναρξη της παράστασης με δύο ηθοποιούς ανάμεσα στο κοινό να καταλήγουν σε καβγά. Ηταν, δε, τόσο πειστικοί που οι θεατές που βρίσκονταν δίπλα επιχείρησαν να τους χωρίσουν. Το κοινό «πάγωσε» βλέποντας έναν άντρα να τραβάει από τα μαλλιά τη σύντροφό του και να την κατεβάζει από τα σκαλιά. Ο Αντώνης Καφετζόπουλος, σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις με τον γιο του, δεν μπορούσε να λείπει. Αλλωστε, η σύντροφός του Φαίη Κοκκινοπούλου παίζει στο έργο. Ο Καφετζόπουλος έδωσε μια ανθοδέσμη στη γυναίκα της ζωής του και συνεχάρη τον θίασο, όπως και η τακτική στη σκηνή της Επιδαύρου Μαρία Ναυπλιώτου.

Ο Γιώργος Κιμούλης, ο Διονύσης Φωτόπουλος, ο Γιάννης Μπέζος με τη σύζυγό του Ναταλία Τσαλίκη, ο Νίκος Περάκης, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, η καλή φίλη του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη -που υποδύεται τον Πρόβουλο- Βίκυ Σταυροπούλου κατέκλυσαν τις πρώτες σειρές.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved