Τζένη Καζάκου: «Θέλω να γίνω ηθοποιός σαν τη γιαγιά μου. Για την ώρα προέχουν τα µαθήµατά µου»
Showbiz

Τζένη Καζάκου: «Θέλω να γίνω ηθοποιός σαν τη γιαγιά μου. Για την ώρα προέχουν τα µαθήµατά µου»

Η Τζένη Καζάκου, εγγονή της αξέχαστης Τζένης Καρέζη και κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου με την Τάνια Τρύπη παραδέχεται πως θέλει να γίνει ηθοποιός, στα χνάρια της μεγάλης σταρ της χρυσής εποχής του κινηματογράφου όμως δείχνει να είναι πολύ προσγειωμένη αφού θέλει πρώτα να τελειώσει το σχολείο της. Δεν κρύβει όμως την αγάπη της για το μιούζικαλ. 

Το ότι το όνοµά σου «κουβαλά» µια µεγάλη ιστορία σε έχει προβληµατίσει; Εχει επηρεάσει, ας πούµε, τις σχέσεις σου στο σχολείο;

Όχι, καθόλου. Με έχουν ρωτήσει για την οικογένειά µου, αλλά χωρίς να µε ενοχλήσει κάτι. Το διαχειρίζοµαι µε µέτρο, γιατί έτσι κι αλλιώς και οι γονείς µου µε κράτησαν πάντα µακριά από τη δηµοσιότητα, δεν πόζαραν µαζί µου για περιοδικά κ.λπ. Το απέφευγαν και τηρούσαν χαµηλούς τόνους και το ίδιο συνεχίζουν να κάνουν και τώρα. Ακολουθώ το παράδειγµά τους, λοιπόν, και βγαίνω τώρα να µιλήσω µε αφορµή την ταινία που κάνω µε τη µαµά µου και µε έχει γοητεύσει.

Αυτό σηµαίνει ότι σε κεντρίζει γενικότερα η υποκριτική και ουσιαστικά ξεκινάς να ασχολείσαι µε το αντικείµενο µε την ταινία αυτή;

Ναι, µε γοητεύει πολύ και θέλω να ασχοληθώ µε αυτή σοβαρά. Για την ώρα, προέχουν το σχολείο µου και τα µαθήµατά µου. Στον νου µου έχω τη Γυµναστική Ακαδηµία, µιας και ασχολούµαι µε τον αθλητισµό παίζοντας βόλεϊ και κάνοντας κολύµβηση, αλλά, ναι, δεν σου κρύβω ότι θέλω να γίνω ηθοποιός!

Οι γονείς σου είναι υποστηρικτικοί σε αυτή σου την επιθυµία;

Με στηρίζουν πάντα σε ό,τι κι αν κάνω, µε αγάπη µεγάλη και απλώς µου µιλούν για τις δυσκολίες του επαγγέλµατός τους. Σκέφτοµαι να πάω σε δραµατική σχολή για να πάρω τις σωστές βάσεις για τη δουλειά.

Πες µου ποιο είδος σου αρέσει πιο πολύ...

Και η κωµωδία µού αρέσει και το δράµα, αλλά και το µιούζικαλ, που λατρεύει η µαµά µου...

Έχεις κάνει και µαθήµατα φωνητικής, έτσι δεν είναι;

Ναι, µε τη µαµά µου, η οποία έχει υπέροχη φωνή και έχει κάνει πολλές επιτυχίες σε µιούζικαλ.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved