Τζένη Καζάκου: Μιλάει για την πρώτη της ταινία στην οποία παίζει με τη μητέρα της Τάνια Τρύπη

Τζένη Καζάκου: Μιλάει για την πρώτη της ταινία στην οποία παίζει με τη μητέρα της Τάνια Τρύπη

Η κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη, η Τζένη Καζάκου η οποία έχει πάρει και το όνομα αλλά και τη χάρη της αξέχαστης γιαγιάς της Τζένης Καρέζη, μιλάει για την πρώτη της ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί με τη μητέρα της καθώς όπως λέει θέλει να γίνει και εκείνη ηθοποιός... 

Η µητέρα σου στην ταινία υποδύεται µια διάσηµη και ταλαντούχα τραγουδίστρια και ηθοποιό και εσύ παίζεις µια κοπέλα που ζει σπίτι της.

Ναι... Η καλλιτεχνική δράση της Έλενας Βρανά, που παίζει η µαµά, παρακολουθείται έντονα από τα ΜΜΕ, σε αντίθεση µε την προσωπική της ζωή, που είναι απόλυτα προστατευµένη από δηµοσιογράφους και φωτογράφους. Η καλή εικόνα του «φαίνεσθαι» πρέπει να προφυλαχθεί µε κάθε τρόπο. Στο συγκρότηµα κατοικιών όπου έχει το διαµέρισµά της ζει µε την οικονόµο-φίλη της, που φροντίζει και προστατεύει το παιδί της (ΑµεΑ) και τον χήρο µελαγχολικό πάτερα της, που ζει µοναχικά στη σοφίτα του σπιτιού µε τις αναµνήσεις του - στον ρόλο ο κύριος Ντίνος Καρύδης. Σε κάποια πρόβα για την επόµενη παράσταση η διάσηµη ηθοποιός έρχεται σε έντονο λεκτικό διαπληκτισµό µε µια ανερχόµενη ανταγωνίστριά της για τον σκύλο ράτσας που έχει. Η σκηνή αυτή καταγράφεται µε κάµερα από φιλόδοξη δηµοσιογράφο και «ανεβαίνει» στα social media, όπου και γίνεται viral, µε αρνητικά σχόλια για την ηθοποιό...

Γεγονός που θα θέλει να ανατρέψει;

Ο µάνατζερ και υπεύθυνος επικοινωνίας της τη συµβουλεύει, για να σταµατήσουν τον σχολιασµό της, να υιοθετήσει έναν αδέσποτο σκύλο, ώστε να αποδείξει την αγάπη που έχει στα ζώα. Ο µάνατζερ συναντά τυχαία έναν άστεγο που του δίνει την αδέσποτη σκυλίτσα Roxy, η οποία ανατρέπει όλο το «σκηνικό». Η Βρανά βλέπει την ευεργετική δράση που έχει το σκυλάκι στην ίδια και στον περίγυρό της.

∆ιαβάζεις ξανά και ξανά το ρόλο σου, Τζένη;

Ξανά και ξανά (σ.σ.: γελάει)! Με βοηθάει και η µαµά πολύ... Έχω µεγάλη αγωνία να πάνε όλα καλά, µιας και είναι το πρώτο µου βήµα στον χώρο που µε ενδιαφέρει τόσο πολύ.

Μετά την ταινία, θα ήθελες να κάνεις και ένα πρώτο βήµα στο θέατρο;

Ναι, πολύ, αλλά θέλω να γίνει σωστά και όχι βιαστικά. Να σπουδάσω πρώτα υποκριτική και µετά. Το θέατρο έχει -απ’ ό,τι ξέρω από τους γονείς µου- πολύ µεγάλες απαιτήσεις και πρέπει να έχεις τα κατάλληλα εφόδια και τις ανάλογες γνώσεις για να περάσεις σε αυτό. Ας τελειώσω µε το σχολείο κι όλα θα γίνουν.

Πηγή: Real