Στάθης Ψάλτης: Η τελευταία γυναίκα της ζωής του
Showbiz

Στάθης Ψάλτης: Η τελευταία γυναίκα της ζωής του

Η τελευταία γυναίκα της ζωής του Στάθη Ψάλτη δεν είναι άλλη από την Χριστίνα Φιτσάκη

Είχαν γνωριστεί όταν εκείνη ήταν 14 χρονών. Πού να το φανταζόταν τότε η Χριστίνα ότι κάποια στιγμή, θα γινόντουσαν ζευγάρι, συνεργάτες και… σύζυγοι.

Παντρεύτηκαν το 2006 και έμειναν μαζί μέχρι και την τελευταία στιγμή. Η Χριστίνα Φιτσάκη δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό του ηθοποιού όσο εκείνος ήταν στο νοσοκομείο και αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Ο έρωτάς τους ήταν αληθινός και έζησαν μαζί ευτυχισμένοι.

«Για να λατρευτείς από μία γυναίκα θα πρέπει να την κατακτήσεις. Εγώ σε όλη μου τη ζωή είχα απλές σχέσεις. Δημιουργική όμως και απόλυτη ήταν μόνον η σχέση μου με τη Χριστίνα. Κι αυτό γιατί την κατέκτησα εγώ και όχι αυτή. Εγώ πάλεψα, αγωνίστηκα, έκανα πράγματα απίστευτα!» είχε πει στην Espresso το 2010.

– Το πιο ακραίο που έκανες για να κατακτήσεις την καρδιά της Χριστίνας;

"Ηταν όταν την παρακολουθούσα ένα βράδυ για να δω εάν βρίσκεται στο σπίτι. Επεσα από ύψος πέντε μέτρων σε μια πολυκατοικία, μόνο που δεν σκοτώθηκα! Ηταν φοβερό αυτό!"

– Γενικά ζηλεύεις;

"Αν είσαι ερωτευμένος, ζηλεύεις. Βέβαια, για να μην κάνεις δύσκολη τη ζωή του λατρεμένου σου ανθρώπου επιλέγεις και τους τρόπους που θα εκδηλώσεις τη ζήλια σου. Θα πρέπει να είσαι ευπρεπής. Δεν θα πρέπει να είσαι απότομος, να σηκώνεις χέρι, μόνο να δακρύζεις και να λες το παράπονό σου. Τίποτε άλλο. Ολα τα άλλα είναι ακραία."

– Εχεις φτάσει σε ακραίες μορφές πάθους;

Από εγωιστικής πλευράς σε κάποιες ακούσιες επιφανειακές σχέσεις. Ομως μέσα από εκεί έμαθα. Οταν αγαπάς και είσαι ερωτευμένος, νιώθεις την ανάγκη να μη φοβίσεις τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Να μην κάνει αυτό που κάνει από φόβο αλλά επειδή είναι ερωτευμένος.

– Πώς τη γνώρισες;

"Ενα βράδυ είχα ραντεβού με ένα μανεκέν και έφερε μία φίλη της δεκατεσσάρων χρόνων, που ήταν η Χριστίνα. Και είπα εδώ είναι το τέρμα της ζωής μου. Εδώ τελειώσαμε."

– Δεκατεσσάρων χρόνων κορίτσι; Εισαγγελέας δεν επενέβη;

"Καθόλου. Είμαι έντιμος! Την παντρεύτηκα."

– Επειτα από πόσο καιρό;

"Μετά από δώδεκα χρόνια. Ηταν μία γνωριμία απίστευτη. Ηταν 6 Μαΐου όταν τη γνώρισα και την ίδια ημερομηνία την αρραβωνιάστηκα και την παντρεύτηκα. Είναι καρμικό. Δεν το επιδίωξα αλλά όλα έγιναν την ίδια ημερομηνία. Στις 6 Μαΐου στις 11 το βράδυ έριχνε μία καλοκαιρινή βροχούλα! Μόλις δροσίστηκε το χώμα και έβγαζε αυτή την υπέροχη μυρωδιά της άνοιξης. Οταν κατέβηκε από το ταξί και είδα αυτά τα πανέμορφα μάτια είπα «Στάθη, εδώ είναι το τέλος της ζωής σου. Μ’ αυτή την κοπέλα θα κάνεις οικογένεια». Εγώ στη Χριστίνα δεν επέβαλα τίποτα γιατί είναι ερωτευμένη και κάνει αυτό ακριβώς που την εκφράζει. Με τιμά."

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved