Ελληνίδα star αποκαλύπτει πρώτη φορά: «Ο άντρας μου με άφησε με 3 παιδιά για ένα one night stand»
Showbiz

Ελληνίδα star αποκαλύπτει πρώτη φορά: «Ο άντρας μου με άφησε με 3 παιδιά για ένα one night stand»

Τον χρόνο πίσω γυρνά η Ελληνίδα star και θυμάται τα πρόσωπα που έπαιξαν το σημαντικότερο ρόλο στη ζωή της.

«Τι σου λείπει περισσότερο από τη ζωή που έζησες» ρωτά την Κορίνα Τσοπέη ο Νίκος Νικόλιζας κι εκείνη απαντά: «μου λείπουν οι άνθρωποι που αγάπησα. Οι γονείς μου, ο σύζυγός και φυσικά η γιαγιά μου. Εκείνος ο άνθρωπος που με μεγάλωσε με στοργή και πάντα κλαίω όταν την θυμάμαι να έρχεται με τα πόδια από το Χαλάνδρι για να δει, εμάς τα εγγόνια μας που μέναμε στον Υμηττό. Ωστόσο, δεν κοιτάζω το παρελθόν. Κάποια στιγμή πήγα να γράψω ένα κείμενο για το παρελθόν και είπα: Παναγία μου όχι. Είμαι πολύ γριά».

Σκοπεύει να γράψει την αυτοβιογραφία της;

«Το έχω ήδη αρχίσει, αλλά σταμάτησα γιατί είχα πολλές παράλληλες δραστηριότητες. Ήδη έχω βρει και τον τίτλο: «Ωραία είναι η ζωή».

Αν το είχε στα χέρια της, σε πιο κεφάλαιο θα σταματούσε για να το διαβάσει επίμονα; «Το πιο πικρό κεφάλαιο της ζωής μου ήταν όταν με εγκατέλειψε ο πρώτος μου σύζυγος με τρία μωρά παιδιά. Όμως από αυτό το κεφάλαιο έμαθα πολλά. Έμαθα πως ότι και να έκανα δεν θα μπορούσα να σώσω αυτό τον γάμο. Έδωσα πολύ μεγάλο περιθώριο στον πατέρα των παιδιών μου. Ήταν καθαρά θέμα απιστίας. Έφυγε για ένα one night stand. Του είπα τότε: μην χαλάσεις τον γάμο μας για αυτό το θέμα. Οι άνδρες δυστυχώς όταν βλέπουν κάποια που τους αρέσει δεν σκέφτονται με το μυαλό, αλλά με κάτι άλλο. Είναι άλλο πράγμα να είσαι ερωτευμένος και άλλο να κάνεις one night», λέει στην «Ελευθερία του Τύπου και συνεχίζει:

«Το μετάνιωσε. Όμως τον είχα προειδοποιήσει: μην φύγεις και χαλάσεις τον γάμο μας, γιατί θα σε βάλω 10 μέτρα κάτω από την γη. Και νοητά το έκανα. Για μένα αυτός ο άνθρωπος δεν υπήρχε. Τον είχα ξεγράψει. Όταν γνώρισα τον δεύτερο σύζυγό μου, τον Φρέντυ ήμουν ήδη έτοιμη για το νέο σύζυγό μου. Και γι΄ αυτό πλέον δεν νιώθω πικρία για τον πρώτο μου σύζυγο, γιατί ήταν η αιτία να γνωρίσω τον Φρέντυ. Σαν μότο της ζωής μου είχα πάντα ένα: «Όταν μια πόρτα κλείνει, κάποια άλλη ανοίγει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved