Καίτη Ιμπροχώρη: «Υπήρχε πάρα πολύς κόσμος που με πρόδωσε, αλλά κι εγώ πρόδωσα…»
Showbiz

Καίτη Ιμπροχώρη: «Υπήρχε πάρα πολύς κόσμος που με πρόδωσε, αλλά κι εγώ πρόδωσα…»

Για το αν έχει νιώσει στιγμές μοναξιάς αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τη ζωή, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Καίτη Ιμπροχώρη.

Έχεις νιώσει μοναξιά;
«Όχι, καμία σχέση, έχω να κάνω πολλά, έχω κάνει πολλά στο παρελθόν, θα κάνω κι άλλα άμα είμαι καλά. Δεν εννοώ το θέατρο, λέω για πορεία ζωής, με την οικογένεια μου, τα ζωάκια μου, τα παιδιά στα διάφορα που κάνω για την αλληλεγγύη, στους ανθρώπους, έχω πολλά... Δεν έχω ασχοληθεί με κάτι άλλο εκτός από την υποκριτική, τον κινηματογράφο, την τηλεόραση, τις μεταγλωττίσει και να διαβάζω ποίηση σε διάφορες εκπομπές στο ραδιόφωνο»

Πώς αντιμετωπίζει τη ζωή;
«Οι καλές, ευχάριστες κι ευτυχισμένες στιγμές είναι ελάχιστες. Δυσκολίες υπάρχουν, δεν είναι τίποτα εύκολο. Έχω καταφέρει να μην ενδίδω στην κατάθλιψη, να μη φτάσω εκεί και να στεναχωρηθώ παραπάνω, προσπαθώ με δύναμη για κάτι το οποίο δεν έχει πάει καλά. Υπήρχε πάρα πολύς κόσμος που με πρόδωσε, αλλά κι εγώ πρόδωσα, άθελα, αλλά προχωράμε, όλα είναι μέσα στη ζωή. Προχωρώντας μπροστά τα αντιμετώπιζα όλα, τις αδικίες, τα πισώπλατα μαχαιρώματα... Δεν μπορώ να πω ότι είμαι αισιόδοξο άτομο, αλλά έχω ελπίδα, μέχρι ενός ορίου, όχι φρούδα...», λέει η ηθοποιός στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved