“Έφυγε” από τη ζωή στα 66 του χρόνια ο Στάθης Ψάλτης
Showbiz

“Έφυγε” από τη ζωή στα 66 του χρόνια ο Στάθης Ψάλτης

Άφησε την τελευταία του πνοή στα 66 του χρόνια ο Στάθης Ψάλτης σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, στην οικογένειά του, στους φίλους και στους χιλιάδες θαυμαστές του.

Ο ηθοποιός νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες στον στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» και από την Κυρική βρισκόταν στην εντατική μονάδα.

Η κατάτασή της υγείας του ήταν σοβαρή... δεν έπαιρνε καμία χειρουργική επέμβαση και οι γιατροί είχαν αποφασίσει να αντιμετωπίσουν το καρκίνο με χημειοθεραπείες και ακτινοθεραπείες μιας και είχε κάνει μετάτασταση. Ο Στάθης Ψάλτης έδωσε την δική του μάχη, πάλεψε με τον καρκίνο, αλλά δυστυχώς σήμερα κατέληξε.

Ποιος ήταν ο Στάθης Ψάλτης

Ο Στάθης Ψάλτης γεννήθηκε στο Βέλο Κορινθίας στις 27 Φεβρουαρίου 1951, όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια μέχρι την ηλικία των 11 ετών όταν η οικογένειά του μετακόμισε στο Αιγάλεω.
Σπούδασε στη Δραματική σχολή του Κωστή Μιχαηλίδη και τελείωσε τη Νομική Σχολή στο Πανεπιστήμιο Αθήνας. Παντρεύτηκε την Τάρια Μπούρα και το 2006 παντρεύτηκε την ηθοποιό Χριστίνα Ψάλτη .
Έπαιξε σε πολλές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου αλλά και στο θέατρο. Έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής μαζί με την Καίτη Φίνου στη δεκαετία του 1980 με εμπορικές ταινίες όπως Καμικάζι αγάπη μου, Τροχονόμος Βαρβάρα, Τα καμάκια, Βασικά καλησπέρα σας, Και ο πρώτος ματάκιας, Τρελλός είμαι ό,τι θέλω κάνω, Έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ, Μάντεψε τι κάνω τα βράδια. Ειχε παίξει πολλούς ρόλους, κατά το πλείστον κωμικούς σε ταινίες και σειρές.
Έχουν μείνει αξέχαστες πολλές ατάκες από τις βιντεοταινίες του, όπως «Μανούλι, είσαι να τη βρούμε;», «Κούλα, πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος!» και «Κούλα με την κουλάρα σου!»
Το 1973 στην τηλεοπτική σειρά "Οι έμποροι των εθνών" τραγούδησε το «Ήτανε μια φορά» του Σταύρου Ξαρχάκου. Από τότε είχε τραγουδήσει αρκετά τραγούδια σε ταινίες του και σε πολλές επιθεωρήσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved