Η Αρλέτα αντέχει – Τι αναφέρει ο διοικητής του νοσοκομείου
Showbiz

Η Αρλέτα αντέχει – Τι αναφέρει ο διοικητής του νοσοκομείου

Ο αγώνας συνεχίζεται για την Αρλέτα, η οποία συμπληρώνει σήμερα δύο μήνες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Κωνσταντοπούλειου Νοσοκομείου «Αγία Ολγα».

Η 72χρονη ερμηνεύτρια, η οποία στις αρχές του Φεβρουαρίου υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο μαζί με έμφραγμα, εξακολουθεί να νοσηλεύεται, χωρίς σημάδια βελτίωσης.

Η ιατρική ομάδα του θεραπευτηρίου παρακολουθεί επί 24ώρου βάσεως την κατάσταση της υγείας της, περιμένοντας μια θετική εξέλιξη, για την οποία προσεύχονται καθημερινά οι ελάχιστοι συγγενείς και οι φίλοι, που πριν από λίγες ημέρες αναθάρρησαν, επειδή η Αρλέτα βγήκε από την καταστολή. Ομως, η χαρά τους δεν κράτησε πολύ, αφού δεν υπήρξαν άλλα ενθαρρυντικά νέα.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου «Αγία Ολγα» Μιχάλης Κούρτης μίλησε στην «Εspresso» για την κλινική εικόνα της και ήταν ιδιαίτερα επιφυλακτικός: «Εχει βγει από τα μηχανήματα. Είναι ξύπνια και αναπνέει μόνη της. Ωστόσο οι θεράποντες γιατροί δεν κρίνουν σκόπιμη τη μεταφορά της -προς το παρόν- από τη ΜΕΘ σε κανονικό δωμάτιο». Το έμφραγμα έχει κάνει τόσο μεγάλη ζημιά στον οργανισμό της Αριάδνης-Νικολέτας Τσάπρα, όπως είναι το πραγματικό όνομά της, που δεν επέτρεψε στους γιατρούς να επέμβουν και να τοποθετήσουν stent.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved