Γιάννης Ζουγανέλης: «Μου αρέσει ο άνθρωπος να ντρέπεται και να μην είναι ξεδιάντροπος»
Showbiz

Γιάννης Ζουγανέλης: «Μου αρέσει ο άνθρωπος να ντρέπεται και να μην είναι ξεδιάντροπος»

Μέσα σ' ένα όμορφο, γεμάτο μνήμες πλατό, παιδιά και γονείς ξεχνούν τα «πρέπει» και τα «μη» και παρασύρονται, για δύο ολόκληρες ώρες, σ' ένα ξέφρενο, διαδραστικό πάρτι.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης λατρεύει τα παιδιά.

«Είναι το μέλλον μας», λέει. Άλλωστε, συμπληρώνει «τριάντα χρόνια στην καθηγεσία. Είτε σαν εκπαιδευτικός, αλλά και μέσα από το θέατρο. Η εκπομπή είναι καθαρά δική μου ιδέα. Την πολεμώ χρόνια. Προσπαθούσα και με τα ιδιωτικά κανάλια. Είναι μια εκπομπή που απευθύνεται στα παιδιά, θα μιλούν παιδιά, αλλά θα επικαλούμαστε και την αθωότητα των ενηλίκων. Αν υπάρχει ακόμη το παιδί μέσα μας. Πιστεύω ότι με τη λεγόμενη κρίση, σε πολλές περιπτώσεις μας αξίζει κιόλας, ξεχάσαμε την πατρίδα, ξεχάσαμε το σταυροδρόμι Ανατολής -Δύσης, αποφασίσαμε ότι ανήκουμε κάπου χάσαμε και το παιδί που έχουμε μέσα μας», λέει στο περιοδικό Τηλεθεατής. Θα δώσετε βήμα και σε άτομα με αναπηρία;

«Υποχρέωση μας είναι».

Γυρίζουμε την πλάτη στα άτομα με αναπηρία;
«Ως λαός τα άτομα με αναπηρία τα κοροϊδεύουμε. Είχαμε και τον Καιάδα, άλλωστε, στη Σπάρτη. Μου αρέσει ο άνθρωπος να ντρέπεται και να μην είναι ξεδιάντροπος. Να ντρέπεσαι όμως γιατί η ζωή σου έφερε ένα παιδί που έχει πρόβλημα και να το κλείνεις μέσα; Στην Ελλάδα τους ανάπηρους τους κλείνουμε μέσα και ό,τι προσπάθεια γίνεται έχει στόχο τον εντυπωσιασμό», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved