Καζάκος-Μαρτζούκου: Διατηρούν ζωντανή τη φλόγα του έρωτά τους!
Showbiz

Καζάκος-Μαρτζούκου: Διατηρούν ζωντανή τη φλόγα του έρωτά τους!

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η Ιωάννα Μουρτζούκου είναι το πιο απτό παράδειγµα παντρεµένου ζευγαριού που καταφέρνει, οκτώ χρόνια µετά τον γάµο του, να διατηρεί τον έρωτά του ζωντανό.

Και δεν το λέµε εµείς αλλά... οι ίδιοι µε κάθε δηµόσια εµφάνισή τους, κατά την οποία δίνουν την εντύπωση ζευγαριού που µόλις έχει ερωτευτεί και είναι πάνω στα... µέλια! Όπως συνέβη πριν από µερικά βράδια, όταν οι δυο τους βρέθηκαν στο «Mayor» στο Κολωνάκι για να δειπνήσουν. Το συνηθίζουν να βγαίνουν στα µέσα της εβδοµάδας για να ξεσκάσουν λίγο και να ξεφύγουν από τη ρουτίνα και την καθηµερινότητά τους. Ίσως µάλιστα και αυτή η συνήθειά τους να είναι ένα από τα πολλά «µυστικά» που έχουν για να διατηρούν άσβεστη τη φλόγα του έρωτά τους και την ευτυχία τους. Κατά τη διάρκεια του ροµαντικού δείπνου τους, πάντως, εκείνος την έκανε να νιώθει µοναδική, καθώς είχε συνεχώς στραµµένη πάνω της την προσοχή του και εκείνη έλαµπε από ευτυχία στο πλευρό του, κοιτώντας τον µε νόηµα στα µάτια. Έµοιαζαν σαν να µην τους απασχολεί τι γινόταν γύρω τους, απολαµβάνοντας αυτό τον ποιοτικό χρόνο µαζί.
Ο Κωνσταντίνος Καζάκος αυτό τον καιρό είναι πιο χαλαρός επαγγελµατικά, µια και έχει εµφανίσεις µόνο µε την µπάντα του. Έτσι, δεν έχει υποχρεώσεις µε θέατρο ή τηλεόραση και γι’ αυτό έχει αρκετό χρόνο στη διάθεσή του για να τον αφιερώσει στην οικογένειά του. Οχι όµως και η Ιωάννα, η οποία µοιράζει την καθηµερινότητά της ανάµεσα στη δουλειά και τον πεντάχρονο γιο τους Ιάσονα. Η γνωστή fashion editor και στιλίστρια, η οποία εργάζεται στον οίκο του σχεδιαστή Κωνσταντίνου Μελή, που τυγχάνει να είναι και κουµπάρος του ζευγαριού µια και τους πάντρεψε το 2009, όσο ελεύθερο χρόνο έχει εκτός δουλειάς θέλει να τον περνάει µε τον άντρα της ζωής της, τον µικρό Ιάσονα που, από την ηµέρα που γεννήθηκε, άλλαξε όλη την κοσµοθεωρία της. Θέλει, όµως, να βρίσκει χρόνο και για τον σύζυγό της, µε τον οποίο έχει καταφέρει να δηµιουργήσει µία πολύ ευτυχισµένη οικογένεια.
Άλλωστε, ο Κωνσταντίνος είναι ένας πολύ τρυφερός µπαµπάς όχι µόνο για τον γιο τους, αλλά και για τη µεγαλύτερη κόρη του Τζένη, την οποία έχει αποκτήσει από τον προηγούµενο γάµο του µε την Τάνια Τρύπη. Μαζί της πηγαίνει στο θέατρο για να παρακολουθήσουν νέες παραστάσεις, µιας και η νεαρή και πολύ όµορφη Τζένη Καζάκου θέλει να γίνει ηθοποιός, όπως πρόσφατα αποκάλυψε στην πρώτη της συνέντευξη στη Real. Η ιστορία, δηλαδή, επαναλαµβάνεται, καθώς το µήλο θα πέσει για ακόµα µία φορά κάτω από τη µηλιά στην οικογένεια Καζάκου...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved