Ποια καλλονή αποκαλύπτει: «Δεν ήμουν ποτέ ζευγάρι με τον Σπαλιάρα»;
Showbiz

Ποια καλλονή αποκαλύπτει: «Δεν ήμουν ποτέ ζευγάρι με τον Σπαλιάρα»;

Aπό τότε που ξεκίνησε το «Survivor» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ήταν λογικό κάποιοι να... ξεσκονίσουν τον πρότερο βίο των συµµετεχόντων. Ανάµεσά τους και ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε πολύ σηµαντική µονάδα για την οµάδα των ∆ιασήµων.

Κάποιο από αυτά τα δηµοσιεύµατα, λοιπόν, «ανέσυρε» από το... χρονοντούλαπο παλιότερες φωτογραφίες της καλλονής Διονυσίας Κουκίου, η οποία είχε στεφθεί Σταρ Ελλάς το 2008, σε βραδινή της έξοδο µε τον γοητευτικό «Σπαλ», όπως τον αποκαλούσαν οι συµπαίκτες του από του Διάσημους στην οποία ανήκε μέχρι πρότινος. Οι δυο τους κρατούσαν συχνά κατά τη διάρκεια της βραδιάς ο ένας τον άλλον αγκαλιά, γελούσαν και έδειχναν να περνούν τέλεια. Αυτή η έξοδός τους αποτυπώθηκε στον φωτογραφικό φακό και από την επόµενη κιόλας ηµέρα τα ενσταντανέ φιλοξενήθηκαν σε εφηµερίδες και περιοδικά. Αυτό το φωτογραφικό υλικό «ανασύρθηκε» για να γίνει ξανά θέµα, χρεώνοντάς τους έναν ακόµα έρωτα. Κάτι που, όµως, δεν έχει καµία σχέση µε την πραγµατικότητα, όπως τονίζει επίµονα η ∆ιονυσία Κουκίου µιλώντας στη Real: «∆εν ήµουν ποτέ ζευγάρι µε τον Σπαλιάρα. Μια σχέση µεγάλη είχα στο παρελθόν και το έχω παραδεχθεί». Η καλλονή από την Πάτρα αναφέρεται στον πολύχρονο δεσµό που διατηρούσε µε τον πυγµάχο Τάσο Μπερδέση, µέχρι και τον πρόσφατο, οριστικό χωρισµό τους.
Η όµορφη ∆ιονυσία αποκαλύπτει την πραγµατική σχέση που τη συνδέει µε τον «γόη» του «Survivor»: «Τον Γιάννη τον θεωρώ οικογένειά µου. Είµαστε 11 χρόνια φίλοι, από τότε που ήρθα στην Αθήνα για τα καλλιστεία και έµεινα εδώ. Μαζί µε τον Στέλιο Νιάκαρη και τον Ζώη Σηµαντήρα, ο Γιάννης είναι κολλητός µου. Τίποτε άλλο».
Το παράπονο της 32χρονης καλλονής είναι ότι, αν και δεν προκαλεί µε τη συµπεριφορά της και τον τρόπο ζωής της, κυκλοφορούν τέτοιου είδους δηµοσιεύµατα που δεν έχουν καµία υπόσταση: «Ενώ δεν προκαλώ και δεν δίνω δικαιώµατα, ξαφνικά βλέπω επί πολλές εβδοµάδες να κυκλοφορούν δηµοσιεύµατα για τον δήθεν έρωτά µου µε τον Γιάννη Σπαλιάρα. Αυτό είναι πολύ άσχηµο και για την οικογένειά µου και για την προσωπική µου ζωή».
Αυτόν τον καιρό, η ∆ιονυσία είναι αφοσιωµένη στα µαθήµατα που παρακολουθεί στο τµήµα Κοινωνιολογίας και Πολιτικών Επιστηµών µε ειδικότητα στην Ψυχολογία σε ιδιωτικό κολέγιο της Αθήνας. Παράλληλα, πηγαινοέρχεται συχνά στη γενέτειρά της, την Πάτρα, όπου διατηρεί στούντιο σολάριουµ. Όσο για τα προσωπικά της, δηλώνει δεσµευµένη, όµως αποφεύγει να αποκαλύψει λεπτοµέρειες για τον άνδρα που έχει κλέψει την καρδιά της. Αρκείται απλώς να χαµογελά µε νόηµα σε όποιον τη ρωτά εάν είναι ερωτευµένη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved