Μάριος Αθανασίου: Νέα... γυναίκα στη ζωή του!
Showbiz

Μάριος Αθανασίου: Νέα... γυναίκα στη ζωή του!

Κάθε λόγο να χαµογελά διάπλατα έχει ο Μάριος Αθανασίου αφού σε περίπου τρεις µήνες θα κρατά στην αγκαλιά του τη δεύτερη κόρη του. Η εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια σύντροφός του Μάρθα Αμαξοπούλου διανύει τον έκτο µήνα της εγκυµοσύνης της, γεγονός που τους έχει χαροποιήσει ιδιαίτερα.

«Είµαι πολύ ευτυχισµένος που θα έχω τρεις γυναίκες στο σπίτι», δηλώνει στη Real ο ηθοποιός, ο οποίος κατάφερε να κρατήσει για αρκετό διάστηµα κρυφή την ευχάριστη αυτή εξέλιξη στην προσωπική του ζωή. Αλλωστε, ο Μάριος Αθανασίου είναι από τους καλλιτέχνες που αποφεύγουν τη δηµοσιότητα. Η χαρά του είναι έκδηλη σε κάθε του λέξη: «Τα παιδιά είναι ευλογία και χαίροµαι πολύ που θα αποκτήσω και τρίτο παιδί, µετά τον Αλέξανδρο που είναι 11 χρόνων και την κόρη µου που είναι δύο χρόνων».
Ο ηθοποιός αυτόν τον καιρό τρέχει «µαραθώνιο» αφού, εκτός από τη συµµετοχή του στην επιτυχηµένη σειρά του ΑΝΤ1 «Οι συµµαθητές» στην οποία πρωταγωνιστεί και φέτος ολοκληρώνεται, παίρνει µέρος και στη θεατρική παράσταση «Ενα εξοχικό, παρακαλώ» που «σπάει πόρτες» τόσο στο θέατρο «Αριστοτέλειον» στη Θεσσαλονίκη όσο στο θέατρο «Αθηνά» στην Αθήνα, όπου ανεβαίνει εναλλάξ τις µισές ηµέρες της εβδοµάδας. Παρά το φορτωµένο του πρόγραµµα, ο ηθοποιός βρίσκει πάντα χρόνο για την οικογένειά του και για τα παιδιά του. Τόσο ο µεγαλύτερος γιος του Αλέξανδρος, που απέκτησε µε τη Μαρία Σολωμού, όσο και η µικρότερη κορούλα του έχουν την ανάγκη του µπαµπά, ο οποίος φροντίζει να περνάει ουσιαστικό και ποιοτικό χρόνο µαζί τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved