Μπουράκ Χακί: «Αισθάνομαι λίγο Έλληνας»
Showbiz

Μπουράκ Χακί: «Αισθάνομαι λίγο Έλληνας»

Ο Μπουράκ Χακί αγαπάει την Ελλάδα και τώρα που μένει περισσότερο στην χώρας μας λόγω της θεατρικής παράστασης που πρωταγωνιστεί έχει την ευκαιρία να την γνωρίζει καλύτερα. 

«Ο Αϊβάζης ήταν εκείνος που με έπεισε να μετακομίσω για κάποιους μήνες στην Ελλάδα. Άλλωστε με τον Γιάννη, που είναι καλός μου φίλος, γνωριζόμαστε εδώ και χρόνια. Επιθυμία μας ήταν κάποτε να συνεργαστούμε και να που η ευκαιρία παρουσιάστηκε. Ήθελα ένα διάλειμμα από τη δουλειά στην Τουρκία, καθότι μετά το ''Κισμέτ'' οι σειρές που ακολούθησαν ήταν καλές, αλλά δεν είχαν παρόμοια επιτυχία. Εξάλλου ένα διάλειμμα πάντα ωφελεί. Πέραν αυτού, λατρεύω την Αθήνα» εξήγησε στο Πρώτο Θέμα και συνέχισε:

«Καταλαβαίνω ελληνικά, ειδικά όταν οι γύρω μου μιλούν αργά, αλλά δεν τα μιλώ όπως ο πατέρας μου. Τους τελευταίους μήνες έχω εξοικειωθεί καλύτερα με τη γλώσσα. Αντιλαμβάνομαι τα πάντα, απλώς δεν μου είναι πολύ εύκολο να απαντήσω. Λόγω του πατέρα μου υπήρχε πολλή Ελλάδα στο σπίτι όπου μεγάλωσα. Οι κουζίνες μας αλλά και οι νοοτροπίες μας είναι εξαιρετικά κοντά: αγαπάμε το καλό φαγητό, τα γλέντια, την οικογένεια. Συχνά σε συνεντεύξεις με ρωτούν τι νιώθω για την Ελλάδα. Η αλήθεια είναι ότι το ταμπεραμέντο και η ζωή σας με κάνουν να αισθάνομαι και λίγο Έλληνας»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved