Ναταλία Γερμανού: «Δεν γινόμαστε ευτυχισμένοι σπαταλώντας χρήματα»
Showbiz

Ναταλία Γερμανού: «Δεν γινόμαστε ευτυχισμένοι σπαταλώντας χρήματα»

Η Ναταλία Γερμανού ζει μετά δυο σκυλιά και τη γάτα της. Είναι για εκείνη μάλλον μια περίοδος γεμάτη από "δεν", με θετικό όμως πρόσημο.

Δεν εμφανίζεται συχνά σε κοσμικές λαοσυνάξεις, δεν απασχολεί για κάποιον δεσμό της, δεν έχει συζητηθεί πρόσφατα για κάποια φωτογράφησή της με μαγιό, δεν δίνει πολλές συνεντεύξεις. Τι σχέση έχει με το χρήμα;

«Ήμουν ένα πλάσμα που τη λέξη «αποταμίευση» την είχα στο μυαλό μου ως κάτι που μας έμαθαν κάποτε στο σχολείο, Ευτυχώς που έχω μια μαμά η οποία με το μαστίγιο κατάφερε να μου αποταμιεύσει κάποια χρήματα, αλλιώς θα ήμουν σε πολύ δυσάρεστη θέση. Στη δουλειά μας δεν μπορείς ούτε να πάρεις μαύρα χρήματα ούτε να τα κρύψεις. Κάτι η Εφορία που μας σκίζει και πολύ καλά μας κάνει, κάτι ο ΕΝΦΙΑ, κάτι το ΤΕΒΕ, λίγο το ένα λίγο το άλλο αναγκάστηκα να κόψω από παντού και να μαζευτώ από παντού. Δεν γινόμαστε ευτυχισμένοι σπαταλώντας χρήματα. Η διάθεση σου φτιάχνει με τελείως διαφορετικά πράγματα, όπως ένα απόγευμα κοντά στη θάλασσα. Αυτό είναι το ψυχοφάρμακα μου», εξομολογείται η ίδια στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved