Κώστας Χαρδαβέλλας: «Έβαλα απέναντί μου τον καρκίνο και τον ονόμασα Παλιάτσο»
Showbiz

Κώστας Χαρδαβέλλας: «Έβαλα απέναντί μου τον καρκίνο και τον ονόμασα Παλιάτσο»

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας έχει μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα της υγείας του. 

Ο δημοσιογράφος δεν έκρυψε την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Αντίθετα έγραψε βιβλίο για να περάσει το μήνυμα ότι στα δύσκολα δεν εγκαταλείπουμε.

Πότε ξεκίνησε η περιπέτεια;

«Τέλη Ιουνίου 2009. Ήταν μέρες μοναξιάς κι αγωνίας, που δεν ήξερα τι θα γίνει, αν θα τα κατάφερνα ή όχι. Και νύχτες περίεργες, που τις περνούσα στο κομπιούτερ γράφοντας σκέψεις κι ελπίδες. Έτσι ξεκίνησα το βιβλίο, που περισσότερο ήταν σημειώσεις για να τις έχει ο γιος μου, ο Κωνσταντίνος. Εκείνος θέλησε να εκδοθεί για να δώσουμε το μήνυμα ότι στα δύσκολα δεν εγκαταλείπουμε»

Γράφεις στον πρόλογο: «Μπήκε ξαφνικά στη ζωή μου, όπως τα μπουρίνια του φθινοπώρου. Όπως οι ανεμοστρόβιλοι της ερήμου που έρχονται απ’ το πουθενά. Και δεν μου άφησαν κανένα περιθώριο να ελπίζω σ ένα λάθος. “Έχεις επιθετικό καρκίνο με μετάσταση στους λεμφαδένες” ήταν η διάγνωση των γιατρών».

Επτά λέξεις. Επτά μαχαιριές. Επτά καρφιά στην καρδιά μου. Στην αρχή αρνείσαι να το πιστέψεις… Λες: «Δεν μπορεί να συμβαίνει σε μένα αυτό».

Μετά;

«Τον έβαλα απέναντί μου και του έδωσα όνομα. Τον είπα Παλιάτσο. Ούτε θηρίο, ούτε τέρας. Και του είπα: «Παλιάτσο δεν θα μου πάρεις εσύ το κεφάλι, θα στο πάρω εγώ. Μάλιστα, ένα βράδυ, σε μια παρέα που κάποιοι έλεγαν «Ο καημένος ο Κώστας, έχει καρκίνο…», ένας καλός μου φίλος τους είπε: «Κάνετε λάθος. Ο καρκίνος έχει Χαρδαβέλλα, όχι ο Χαρδαβέλλας καρκίνο». Και είχε δίκιο» αποκάλυψε στο Down Town Κύπρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved