Ελένη Φουρέιρα: Το SYTYCD, το χαλασμένο μανικιούρ και η απίστευτη αποκάλυψη
Showbiz

Ελένη Φουρέιρα: Το SYTYCD, το χαλασμένο μανικιούρ και η απίστευτη αποκάλυψη

Λαμπερή παρά την κούρασή της και το τρέξιμο η Ελένη Φουρέιρα αν και με 3 ώρες ύπνο είχε τρελά κέφια στο event γνωριμίας της επιτροπής του So you think you can dance με τους δημοσιογράφους. 

Χαλαρή, άνετη και αυθόρμητη η Ελένη μίλησε για όλα, ακόμα και για το μανικιούρ που δεν πρόλαβε να κάνει, την απόφασή της να πει το ναι στην πρόταση του Ant1, ενώ έχει αρνηθεί άλλες ανάλογες στο παρελθόν αλλά και να αποκαλύψει κάτι απιστευτο για τα πρώτα χρόνια της καριέρας της.

"Ήμουν Θεσσαλονίκη, δούλευα τριήμερο, έφυγα 8 η ώρα το πρωί, κοιμήθηκα μέχρι τις 11, τρεις ώρες πρόλαβα, έσπασαν τα νύχια μου και δεν έχω προλάβει ούτε να τα φτιάξω... τα κρύβω..." ήταν τα πρώτα της λόγια με ένα τεράστιο χαμόγελο.

-Εντάξει δεν είναι το So you can think you can manicure....

(γελάει) "Όχι, ευτυχώς"

-Πως κι αποφάσισες να πεις το ναι στο So You Think You Can Dance;

"Μου έγινε η πρόταση από τον Ant1 κι επειδή το βρίσκω κάτι τελείως διαφορετικό. Όλοι οι άνθρωποι χορεύουνε, είτε καλά είτε όχι αλλά με τον δικό τους τρόπο. Κι εγώ το έχω μέσα μου δηλαδή από τη μέρα που θυμάμαι τον εαυτό μου, χορεύω σαν τρελλή μόνη μου αν θες, στις χορογραφίες μου, χορεύω. Έτσι το σκέφτηκα για πρώτη φορά -επειδή μου έχουν γίνει και άλλες προτάσεις- και είπα ναι. Μου αρέσει και σαν show, τότε που έπαιζε ήμουνα φανατική."

-Θα μπορούσε να πει κανείς οτι ένα show που έχει να κάνει με τραγούδι θα ήταν πιο κοντά σε εσένα και σου έχουν γίνει προτάσεις για κάτι τέτοιο και στο πρόσφατο παρελθόν...

"Ναι, αλήθεια είναι αυτό. Αλλά όταν έχεις δει σε ρόλους τέτοιους τον Αντώνη Ρέμο, την Δέσποινα Βανδή, δεν ξέρω, νιώθω οτι δεν είμαι ακόμα έτοιμη για να κάνω κάτι τέτοιο. Ή αν θέλεις, υπάρχουν και πάρα πολλά shows αυτή τη στιγμή που ασχολούνται με το τραγούδι, οπότε μου φαινόταν και λίγο ίδιο όλο αυτό. Γι' αυτό ξετρελάθηκα με το So You Think You Can Dance."

-Τι προσφέρει το So You Think You Can Dance στους συμμετέχοντες...

"Νομίζω οτι προσφέρει μια επαγγελματική καταξίωση για όσους πάνε τουλάχιστον στην 20άδα και ειδικά αυτοί που θα μείνουν στους τελευταίους πέντε σίγουρα ξεχωρίζουν. Να σου δώσω ένα παράδειγμα. Δύο από τις βασικές μου χορεύτριες είναι από το παλιότερο SYTYCD."

-Υπάρχει χώρος για να μπορέσουν να δουλέψουν και να βιοποριστούν χορευτές στην Ελλάδα και ειδικά αυτήν την εποχή;

"Είναι τα νυχτερινά μαγαζιά, τα μιούζικαλ, είμαστε μια χώρα που παράγει θέαμα που έχει shows. Υπάρχουν πολλοί χώροι που μπορούν αυτά τα παιδιά να εργαστούν. Είμαστε και στην ψηφιακή εποχή που πλέον υπάρχει σοβαρή εξέλιξη ακόμα και σε αυτόν τον τομέα. Βλέπεις παιδιά αυτοδίδακτα και δεν θα πιστέψεις πως χορεύουν. Είναι πολύ εντυπωσιακό"

-Έχει αλλάξει ο τρόπος ψηφοφορίας και επιλογής από αυτό που θυμόμαστε από το παρελθόν;

"Για τα live, δεν ξέρω να σου πω ακόμα. Η διαδικασία των auditions πάντως δεν έχει αλλάξει. Ούτε η διαδικασία των Bootcamps που είμαστε τώρα. Η μόνη διαφορά είναι πως τώρα είναι περισσότερα μέλη στην κριτική επιτροπή. Είναι πολύ ενδιαφέρον."

-Κόντρες είχατε ως επιτροπή;

"Έχουμε τρομερή χημεία. Αυτό που θα δείτε δεν θα το πιστεύετε και ομολογώ ούτε κι εγώ το περίμενα. Με δύο από τα μέλη της επιτροπής έχω συναργαστεί ξανά, με τον Ιβάν Σβιτάιλο και τον Κωνσταντίνο Ρήγο πάρα πολλές φορές. Δεν ήξερα όμως πως θα είναι όλο αυτό και πως θα δέσουμε γιατί είμαστε τελείως διαφορετικοί άνθρωποι, αυτό που γίνεται όμως είναι μαγικό. Έχει συμβεί να διαφωνήσουμε αλλά όχι σε επίπεδο κόντρας. Είχα στενοχωρηθεί πολύ κάποια στιγμή με μια απόφαση του Κωνσταντίνου για ένα παιδί και του έλεγα: "Είσαι λάθος, λάθος". Εγώ δεν έχω και τηλεοπτική εμπειρία και είμαι λίγο αυθόρμητη."

-Σε φοβίζει λίγο αυτό; Ο αυθορμητισμός σου, δηλαδή, σε σχέση με τη live μετάδοση...

"Να με φοβίζει; Να σου πω την αλήθεια πολλές φορές λέω στα παιδιά να με μαζεύουν αν είμαι πολύ χύμα γιατί πολλές φορές ξεχνιέμαι ξύνω την κοιλιά μου, δεν το έχω το να είμαι πολύ στημένη και αφήνομαι"

-Το live ξέρεις πολλές φορές μπορεί ή να εκτοξεύσει ή και να σε καταστρέψει...

"Συμφωνώ, συμφωνώ, έτσι είναι. Δεν φοβάμαι γιατί έχω εμπειρία στο κομμάτι Live. Έχω βγει πολλές φορές σε live εκπομπές."

-Ναι , αλλά εκεί πας και απαντάς σε ερωτήσεις, δεν κάνεις εσύ "παιχνίδι". Εδώ πρέπει να εκφέρεις άποψη για άλλους και ίσως να διαχειριστείς και μια πιο δύσκολη κατάσταση κάποια στιγμή...

"Είναι τελείως διαφορετικό δίκιο έχεις. Δεν ξέρω όμως να σου πω θα πρέπει να το ζήσω για να μπορώ να μιλήσω. Αυτό που ζούμε τώρα όμως (σ.σ. τα μαγνητοσκοπημένα επεισόδια με τις auditions και το Bootcamp) είναι στ' αλήθεια μαγικό, μπορώ να σου πω οτι θα μου λείψει κιόλας. Δεν ξέρω πως θα είναι τα lives. Εγώ θα είμαι η ίδια πάντως. Θα είμαι αυτή που είμαι. Είμαι αυθόρμητη, κάνω συνέχεια πλάκα, πειράζω συνέχεια τον Κωνσταντίνο που είναι δίπλα μου, του γράφω σημειώματα και γελάει. Με πειράζει κι αυτός... Περνάμε καλά"

-Έχεις τη χαρά του μικρού παιδιού που έχει κάτι καινούργιο ε;

"Ναι, την έχω. Φαίνεται ε;"

-Για να ιντριγκαριστούμε και λίγο, ο κ. Μεταξόπουλος έχει πει στο παρελθόν πως δεν του αρέσει να βλέπει γυναίκες να χορευουν ζεϊμπέκικο. Εσύ συμφωνείς μ' αυτό; Ο χορός έχει φύλο;

"Όχι, όχι ο χορός δεν έχει φύλο, ο χορός για μένα είναι έκφραση, είναι έμπνευση. Ο καθένας δικαιούται όμως να έχει την άποψή του. Ο κ. Μεταξόπουλος είναι πολύ καταξιωμένος σε αυτό που κάνει και δεν ξέρω κι αν έχει ακόμα την ίδια άποψη. Οι καιροί αλλάζουν και πολλά πράγματα απενοχοποιούνται την πορεία του χρόνου. Ήρθε ένα παλλικάρι που είναι Go go boy. Κι εγώ δεν ήξερα τι είναι και όταν κατάλαβα του είπα να μη νιώθει άσχημα γι' αυτό και καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή. "

-Εσύ Ελένη δεν ήξερες τι είναι Go Go Boy; Μια ημέρα της γυναίκας με φίλες δεν γιόρτασες ποτέ... Να κανονίσουμε...

(γέλια) " Όχι, αλήθεια δεν ήξερα. Στο ορκίζομαι... Ποτέ"

-Και μια και μιλάμε για χορό κι εσύ τα δίνεις όλα στις εμφανίσεις σου, εκτός σκηνής χορεύεις;

"Ποτέ. Μικρή κοπανιόμουνα παντού, στο σπίτι, στα κλαμπ, παντού. Τώρα δεν χορεύω πια όταν βγαίνω, ντρέπομαι... Δεν ξέρω γιατί, ντρέπομαι, δεν μου βγαίνει..."

-Τα βίντεό σου τα βλέπεις μετά;

"Υπήρχε μια εποχή που μόλις τελείωνα το πρόγραμμά μου και κατέβαινα, έβλεπα κάθε φορά το βίντεο, έβαζα την βοηθό μου την Ίριδα και με τραβούσε κάθε βράδυ επί 5 χρόνια. Από τότε που ξεκίνησα και τα πρώτα αυτά χρόνια. Μου λέει κάποια στιγμή, έχουν αγκυλωθεί τα χέρια μου, πάρε ένα τρίποδο και βάλε εκεί την κάμερα να τραβάει. Δεν ξέρω τι είχα πάθει. Τελείωνα το πρόγραμμα και κοίταζα τον εαυτό μου. Ουσιαστικά ποτέ δεν μου άρεσα και έβλεπα πράγματα που ήθελα να διορθώσω. Έβλεπα και διόρθωνα."

-Δεν το κάνεις ακόμα αυτό;

"Όχι, έχω σταματήσει, μου ζήτησε αύξηση η βοηθός μου, ήταν και πολλά τα χρήματα για τα memory sticks....(γέλια)"

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved