Χειμωνέτος jr: Η πρόωρη γέννα, η πληρότητα της οικογένειας και η βάφτιση μαζί με τον γάμο!
Showbiz

Χειμωνέτος jr: Η πρόωρη γέννα, η πληρότητα της οικογένειας και η βάφτιση μαζί με τον γάμο!

Έχουν περάσει µόλις λίγες ηµέρες από τη γέννηση του Χειμωνέτου τζούνιορ, οι ευτυχείς γονείς ωστόσο µαζί µε τον µικρό παραµένουν ακόµη στο µαιευτήριο.

Ο γιος του ολυµπιονίκη ήθελε να γνωρίσει λίγο πιο γρήγορα τον κόσµο και γεννήθηκε πρόωρος, όπως εξηγεί ο Γιώργος Χειµωνέτος στη Real: «Το µωρό βρίσκεται στη θερµοκοιτίδα, καθώς γεννήθηκε νωρίτερα. Προκειµένου να δούµε ότι όλα πηγαίνουν καλά, θα καθίσουµε στο µαιευτήριο περίπου 10 ηµέρες, µέχρι το Μεγάλο Σάββατο». Τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφός του Εύα Μουρτζάκη είναι ανελλιπώς στο πλευρό του νεογέννητου γιου τους.
Ο µικρός, που γεννήθηκε 2.250 γραµµάρια, θα πάρει το όνοµα Κωνσταντίνος, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Χειµωνέτος, όπως δηλαδή λέγονται και οι δύο παππούδες του. «Ήµουν πιο προετοιµασµένος από την πρώτη φορά. ∆εν είχα καµία κάψα για τον γιο. Τώρα έχω και κόρη και γιο και νιώθω πλήρης! Αυτό που θέλουµε µε την Εύα είναι και τα δυο µας παιδιά να είναι υγιή». Για τον γιο είναι ακόµη πρόωρο να πει κανείς, αλλά η κόρη του Αρµονία είναι ίδια ο µπαµπάς της. Ο Γιώργος µάλλον έχει γερό γονίδιο, καθώς εξηγεί: «Όπως δείχνει -αν και είναι νωρίς- µοιάζει πολύ στην Αρµονία, όταν ήταν µωρό».
Τα όνειρα του πανευτυχούς ζευγαριού είναι πολλά και συνεχώς ανανεώνονται µαζί µε τα σχέδια που κάνουν και οι δύο για τα παιδιά τους. «Η Εύα θα επιµείνει στο καλλιτεχνικό κοµµάτι ως γραφίστρια, ενώ εγώ θα προσπαθήσω να τα µυήσω στον αθλητισµό», λέει ο Γιώργος Χειµωνέτος.
Αν και ο µικρός Κωνσταντίνος Χειµωνέτος µόλις γεννήθηκε, η βάπτισή του προγραµµατίζεται να γίνει την επόµενη άνοιξη. Αλλά η έκπληξη δεν εξαντλείται σε αυτό. Όπως αποκαλύπτει ο Γιώργος, δεν πρέπει να αποκλείουµε µαζί µε το µυστήριο της βάπτισης να δούµε και εκείνο του γάµου... «Εγώ θα έχω και δύο βέρες µαζί µου!», λέει χαριτολογώντας και συµπληρώνει: «Της ζητάω να µε παντρευτεί, αλλά δεν µε παίρνει». Εκείνο, ωστόσο, που µας διαβεβαιώνει είναι ότι και οι δύο σκέφτονται θετικά το ενδεχόµενο να ενωθούν ενώπιον Θεού και ανθρώπων, αν και δεν είναι κάτι που θεωρούν απολύτως απαραίτητο, αφού δεν το συνδέουν µε την ήδη υπάρχουσα οικογενειακή ευτυχία τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved