Κορινθίου-Αϊβάζης: Μετακομίζουν μόνιμα στην Αμοργό με την κόρη τους: Τι συνέβη;
Showbiz

Κορινθίου-Αϊβάζης: Μετακομίζουν μόνιμα στην Αμοργό με την κόρη τους: Τι συνέβη;

Στην Αμοργό θα περάσει το φετινό καλοκαίρι η Μαρία Κορινθίου, η οποία τον Ιούνιο, µαζί µε τον Γιάννη Αϊβάζη και την 9χρονη κόρη τους, Ισµήνη, θα µετακοµίσει στο νησί του νοτίου Αιγαίου. Ο λόγος;

Η όµορφη ηθοποιός θα ξεκινήσει γυρίσµατα για τη νέα ταινία µε τίτλο «Μαρία», στην οποία όχι µόνο πρωταγωνιστεί, αλλά υπογράφει την παραγωγή και την κινηµατογραφική απόδοση.
Το έργο πραγµατεύεται τη ζωή µιας Ελληνίδας που ζει στην Αµοργό την εποχή της γερµανικής κατοχής. Στο νησί καταφθάνουν οι ναζί, καθώς επιθυµία του Χίτλερ είναι να βρει το Αγιο ∆ισκοπότηρο. «Αυτή η ταινία είναι ένα όνειρο ζωής και θέλουµε να παιχτεί στα διεθνή φεστιβάλ για να τη γνωρίσει όλος ο κόσµος», λέει η Μαρία Κορινθίου στη Real και συνεχίζει: «Έχω αφοσιωθεί εδώ και µεγάλο χρονικό διάστηµα στην έρευνα και στο διάβασµα, αφού η πλοκή περιλαµβάνει πολλά ιστορικά αλλά και θρησκευτικά στοιχεία που οφείλουµε να τα προσεγγίσουµε µε τη δέουσα προσοχή και τον ανάλογο σεβασµό». Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Γιάννης Αϊβάζης, ενώ το σενάριο έχει γράψει η ξαδέλφη της ηθοποιού, Αναστασία Κορινθίου. Εκτός από την ίδια, σε πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούµε και τον Τούρκο σταρ Μπουράκ Χακί, µε τον οποίο το ζευγάρι το τελευταίο διάστηµα διατηρεί πολύ φιλικές σχέσεις λόγω και της πρόσφατης θεατρικής συνεργασίας που είχαν. «Ο Μπουράκ θα υποδυθεί έναν από τους ‘‘Νυχτερινούς Προστάτες’’, δηλαδή της αντιστασιακής οµάδας που προστάτευε το Αγιο ∆ισκοπότηρο», αποκαλύπτει η ηθοποιός και συνεχίζει: «Ο ήρωας που υποδύεται στην ταινία είναι από την Εφεσο, οπότε η πρόταση που του κάναµε για να παίξει ήταν... ταµάµ». Η ταινία δεν έχει µόνο διεθνείς προσδοκίες, αλλά θα έχει και... διεθνές καστ καθώς, πέραν του Τούρκου ηθοποιού Μπ. Χακί, θα παίξουν και αρκετοί Γερµανοί ηθοποιοί, που, όπως προσέθεσε η Μαρία Κορινθίου, δέχθηκαν µε πολλή χαρά να πάρουν µέρος στο project, καθώς αγαπούν ιδιαίτερα την Ελλάδα και την ιστορία της.

«Θέλουµε να κάνουµε µια ταινία που να µυρίζει Ελλάδα και να έχει την αισθητική του παλιού, καλού σινεµά. Με το που ολοκληρωθούν τα γυρίσµατα και το µοντάζ, θα ξεκινήσουµε όλες τις διαδικασίες που χρειάζονται για να παρουσιαστεί στο εξωτερικό. Ποντάρουµε πολύ στη διεθνή της αναγνώριση, ενώ πρόκειται για µια πρώτης τάξεως διαφήµιση για την Αµοργό συγκεκριµένα και για την Ελλάδα γενικότερα», λέει η Μ. Κορινθίου και καταλήγει: «Τα πλάνα και οι τοποθεσίες που θα υπάρχουν µέσα στην ταινία θα µαγέψουν τους θεατές µε την οµορφιά και την αυθεντικότητά τους».
Αυτό το διάστηµα η ίδια και ο Γιάννης Αϊβάζης διευθετούν τις τελευταίες λεπτοµέρειες για να εγκατασταθούν στην πανέµορφη Αµοργό, όπου και θα ξεκινήσουν τα γυρίσµατα, ενώ η Μαρία βρίσκεται σε συνεχή ραντεβού µε χορηγούς και ηθοποιούς προκειµένου να φέρει εις πέρας ό,τι χρειάζεται ώστε να έλθει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσµα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved