Βαγγέλης Πάνου – Γωγώ Βαγενά: Η γνωριμία, ο έρωτας και ο γάμος τους
Showbiz

Βαγγέλης Πάνου – Γωγώ Βαγενά: Η γνωριμία, ο έρωτας και ο γάμος τους

Εκείνος είναι γιος της μεγάλης μας τραγουδίστριας, Πόλυς Πάνου, εκείνη είναι η γυναίκα του, η οποία ακολουθεί τα βήματα της πεθεράς της.

Οι δυο τους μίλησαν σε πρόσφατη συνέντευξη τους για τη γνωριμία τους, τον κεραυνοβόλο τους έρωτα και το γάμο.

Το γεγονός ότι είσαι νύφη μιας από τις μεγαλύτερες τραγουδίστριες στην Ελλάδα, της Πολύς Πάνου, πώς το έχεις στο μυαλό σου; Τι ήταν για σένα;

«Ήταν η υπέρτατη χαρά μου, αλλά. θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη η χαρά μου αν είχα την τύχη να την γνωρίσω. Δεν την γνώρισα δυστυχώς. Και δεν σου κρύβω πως και πριν γίνω νύφη τη ς την θαύμαζα και την αντιμετώπιζα με δέος. Θεωρούσα πως κάποια πράγματα που έκανε με τον λαιμό και την φωνή της, ήταν δύσκολα κι απροσπέλαστα. Φαντάζομαι πως θα είχε φοβερά πράγματα να μου πει»

Γνώρισες τον Βαγγέλη μέσω facebook;

«Ναι, Τραγικό. Είναι αυτό που λένε «Ότι κοροϊδεύεις, το λούζεσαι». Είναι όμως από αυτά που συμβαίνουν στη ζωή. Πολλά ζευγάρια έχουν γνωριστεί έτσι. Έτυχε, αλλά οφείλω να πω ότι με κέρδισε με την ειλικρίνεια του. Ήταν απίστευτα ειλικρινής απέναντι μου. Όταν κάποιος άνθρωπος σου λέει κάποια πράγματα για εκείνον και το παρελθόν του και δεν σου χαϊδεύει τ' αυτιά, με διάθεση ευθύτητας και ειλικρίνειας, ήταν αυτό που εκτίμησα»

Σπανίζουν οι άντρες που το χάνουν αυτό.
«Οι περισσότεροι προσπαθούν να κρύψουν πράγματα και να δείξουν τον ωραίο τους εαυτό. Αυτός ήταν χύμα και μου είπε «Να ξέρεις αυτό, κι αυτό, κι αυτό». Προχώρησε σχετικά γρήγορα η γνωριμία μας. Παντρευτήκαμε πολύ νωρίς και θύμισε λιγάκι κάτι από τα παλιά, όπως τα προξενιά ας που με. Πήραμε κι οι δυο μας το ρίσκο με τη λογική «Ας το δούμε, κι όπως πάει».

Έχεις δημιουργήσει, ως μάνα, την εγγονή της Πολύς Πάνου. Πως αισθάνεσαι;
«Μεγάλη χαρά. Έχει και το όνομα της και μου φαίνεται λίγο περίεργο. Πηγαίνουμε στην φωτογραφία της και λέμε «Κοίτα, κοίτα γιαγιά, είμαι η μικρή Πολύ Πάνου». Είναι απλά κρίμα που το παιδάκι δεν θα έχει την δυνατότητα να την γνωρίσει. Και για εκείνη βέβαια που δεν γνώρισε την εγγονή της», λέει η ίδια στο περιοδικό Χάι.

'Οταν όλος ο κόσμος αισθάνεται δέος γι' αυτή τη γυναίκα, εσύ, που είσαι γιος της, τι συναισθήματα έχεις;
«Δεν έχει καμιά διαφορά. Ο γονιός, είτε είναι επώνυμος, είτε ανώνυμος, οι προσωπικές σχέσεις δεν είναι διαφορετικές. Και καβγάδες είχαμε και καλές στιγμές είχαμε, τα πάντα είχαμε»

Έχεις γίνει μπαμπάς κι έχεις μια κόρη που εκτός από το ότι μοιάζει πολύ έχει το όνομα της είναι Πόλυ Πάνου. Πως αισθάνεσαι;
«Είναι λίγο περίεργο αυτό. Καταρχήν πρέπει να συνειδητοποιήσω ότι έχω κόρη. Ακόμα την βλέπω στο σπίτι και την κοιτάω καλά καλά, σαν να είναι ξένο κομμάτι. Όσο για το όνομα, ούτε αυτό το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Να μεγαλώσει, να βγει στον κόσμο, να καταλάβει ο κόσμος ποια είναι. Εκεί μπορεί να μου φανεί λίγο περίεργο. Ακόμα ουδέτερος. Μόνο εμείς την φωνάζουμε Πολύ. Δεν έχει κάτι διαφορετικό από ένα άλλο παιδάκι»

Η γυναίκα σου είναι τραγουδίστρια με μια εξαιρετική φωνή, με όνειρα και φιλοδοξίες, είναι ένας άνθρωπος με αρχές και ήθος. Πιστεύεις πως αυτή η σχέση είναι καρμική;

«Η γυναίκα μου ήταν λαχείο. Πόσο τυχερός πρέπει να είσαι που να πεις σε μια γυναίκα που την έχεις γνωρίσει στο διαδίκτυο, να την παντρευτείς σε τρεις μέρες και να σου βγει τέτοιος άνθρωπος;»

Κεραυνοβόλος έρωτας;

«Τρέλα ήταν. Είδα ότι έχω απέναντι μου έναν άνθρωπο τρελό. Αλλά με μυαλό. Δεν μπορούσε να μην έχει μυαλό και να είχε επιβιώσει σε όλα αυτά που έχει περάσει κι εκείνη. Συναντώντας μια γυναίκα που την γνώρισες στο facebook, σαν τραγουδίστρια, το πρώτο πράγμα που θα πεις είναι "Πάμε να περάσω την ώρα μου κι άντε γεια». Στο πρώτο μας ραντεβού πήγαμε για φαγητό και συζητήσαμε δυο ώρες. Οι απαντήσεις που λάμβανα δεν ήταν ηλίθιες όπως είναι εκείνες που λαμβάνεις από τα κοριτσάκια που κυκλοφορούν σήμερα, σκέφτηκα «Τόσες βλακείες έχω κάνει στη ζωή μου. Δεν κάνω άλλη μία;». Της είπα να παντρευτούμε. Μια ώρα είναι ο γάμος, δέκα λεπτά το διαζύγιο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ρώτησα και τον δικηγόρο πόση ώρα κρατάει το διαζύγιο και μου απάντησε «Μη φοβάσαι, προχώρα. Μια υπογραφή είναι». Έτσι ξεκίνησε η ιστορία», λέει ο Βαγγέλης Πάνου στο Χάι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved