Χρήστος Φερεντίνος: “Έχω περάσει περίοδο μεγάλης απογοή­τευσης με τον εαυτό μου”
Showbiz

Χρήστος Φερεντίνος: “Έχω περάσει περίοδο μεγάλης απογοή­τευσης με τον εαυτό μου”

Για τις φάσης απογοήτευσης που έχει περάσει, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Χρήστος Φερεντίνος.

«Εχω περάσει περίοδο μεγάλης απογοή­τευσης με τον εαυτό μου. Ενιωθα πολύ άσχημα όταν συνέβαι­νε, όταν όμως κατάφερα να την ξεπεράσω είπα ότι ήταν τελικά μια δημιουργική περίοδος. Τις κακές φάσεις μπορείς να τις αντιστρέψεις και να τις κάνεις όχι καλές, αλλά δημιουρ­γικές.

Μπορείς να οπλιστείς, να κατανοήσεις για ποιον λόγο γίνονται τα πράγματα, να τους δώσεις τη σωστή αξία, να πας τελικά μπροστά. Οταν έχεις σημειώσει μεγάλες επιτυχίες σου δημιουργείται μια ψευδής εικόνα για τον εαυτό σου που πολλές φορές δεν ταυτίζεται με αυτό που πιστεύουν οι άλλοι για σένα. Ή ακόμη περισσότερο, με αυτό που συμβαίνει με την πρώτη αποτυχία. Αρα είναι πολύ σημαντική η ισορροπία με τον εαυτό μας. Αυτό είναι για μένα το ζητούμενο: να μην υπάρχει το σκαμπανέβασμα που δημιουργεί καμιά φορά υπεροψία, αλαζονεία, απληστία. Είναι αισθήματα που και σε μένα έχουν δημιουργηθεί κατά καιρούς, όμως ευτυχώς οι σφαλιάρες, που δεν είναι ό,τι καλύτερο, σε συνεφέρνουν», λέει.

Δηλαδή, κοντολογίς την ψώνισε; «Δημιουργεί ένα υπε­ρεγώ η τηλεόραση. Δεν θεωρώ ότι ψωνίστηκα ποτέ, είχα όμως την ασφάλεια ότι τα πράγματα θα ήταν πάντα καλά. Και το κυριότερο, απέκτησα ξαφνικά μια αυξημένη αυτοπεποίθηση η οποία πολλές φορές δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα. Δεν θεωρώ ότι με άλλαξε η τηλεόραση - ούτε ως προς - τους ανθρώπους που έχω γύρω μου, ούτε σχετικά με τις αξίες μου. Δεν αλλοτριώθηκα, όμως υπερεκτίμησα πράγματα στον εαυτό μου. Νόμιζα ότι ήμουν ικανός να τα καταφέρω παντού. Είναι πολύ εύκολο να την πατήσεις», λέει ο ίδιος στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved