Stan: “Τα τραγούδια μου είναι ο τρόποι που επικοινωνώ με τον κόσμο”
Showbiz

Stan: “Τα τραγούδια μου είναι ο τρόποι που επικοινωνώ με τον κόσμο”

Για τον τρόπο που βλέπει και εκφράζεται μέσα από τη μουσική μίλησε ο Stan μέσα από πρόσφατη συνέντευξη του.

"Εχω γράψει μουσική για πολλά τραγούδια και δεν το ξέρει ο κόσμος. Δεν με νοιάζει όμως αυτό. Γράφω μουσική για να περνάει καλά ο κόσμος. Θέλω να τραγουδάει τα κομμάτια μου. Κατάλαβα ότι με νύχια και με δόντια θα προσπαθήσω να γίνω τραγουδιστής όταν μικρό παιδί, στο ξεκίνημα, βρέθηκα σε ένα μαγαζί και δεν με αναγνώριζαν, δεν ήξεραν ποιος είμαι, ήμουν απλός θαμώνας. Είδα λοιπόν όλο το μαγαζί να τραγουδάει ένα δικό μου κομ­μάτι. Δεν περιγράφεται αυτό που ένιωσα. Τότε είπα ότι αυτό θα κάνω στη ζωή μου", λέει στο Πρώτο Θεμα.

Έχει κάνει στροφή σε πιο λαϊκά μονοπάτια με το νέο του cd;

"Θεωρώ ότι ένας άνθρωπος που γράφει μουσική ωριμάζει μέσα από τα τραγούδια του. Αλλάζει το είδος των τραγουδιών που θα πω γιατί αλλάζω κι εγώ. Μεγαλώνω, ωριμάζω. Άλλες επιρροές είχα στο ξεκίνημά μου, άλλα πράγ­ματα ακούω τώρα, άλλους στίχους, άλλους ήχους. Να σου πω όμως την αλήθεια ταμπέλες δεν έβαλα ποτέ στη μουσική μου. Κοιτούσα πάντοτε να κάνω πράγματα που να με εκφρά­ζουν στη χρονική περίοδο που τα έκανα. Πειραματίζομαι. Είμαι ένας άνθρωπος θετικός σε όλα τα ακούσματα.

Το μόνο που θέλω είναι να γράφω τραγούδια που τα αγαπάει ο κόσμος. Τα τραγούδια μου είναι ο τρόποι που επικοινωνώ με τον κόσμο. Δεν μέτρησα ποτέ πόσο σουξέ θα είναι ένα τραγούδι πριν το βγάλω. Οταν στο ξεκίνημά μου είχα πολλές ανασφάλειες και αναρωτιόμουν "να το κάνω, να μην το κάνω", ένας άνθρωπος που σέβομαι βρέθηκε εκεί να με συμβουλέψει το εξής: "Αν εσένα σου αρέσει αυτό που κάνεις, θα αρέσει και στον κόσμο", απαντά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved