Τι δεν ξέρετε για την Μαρία Μπεκατώρου
Showbiz

Τι δεν ξέρετε για την Μαρία Μπεκατώρου

Κι όμως, υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρουμε για την Μαρία Μπεκατώρου

Το 1992 ξεκίνησε η πολύχρονη συνεργασία της με το κανάλι Τηλεάστυ, όπου το 1994 ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής «Χωρίς ταμπού».

Παράλληλα, συνεργαζόταν με το μουσικό περιοδικό «Ποπ Κορν», παρουσιάζοντας συνεντεύξεις Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών. Τη σεζόν 2010-2011 εμφανίστηκε στο celebrity talent show Just the two of us, όπου τραγουδούσε στο πλευρό του Χρήστου Χολίδη, ενώ είχε ήδη αναλάβει και χρέη ραδιοφωνικής παραγωγού στον 102,2.

Τη σεζόν 201 1-2012 παρουσίασε το ριάλιτι μαγειρικής «Master Chef Junior» στο Mega, ενώ την επόμενη σεζόν ήταν η οικοδέσποινα του «Your Face Sounds Familiar» στον ΑΝΤ1.

Γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 1974 στην Αθήνα, αλλά κατάγεται από την Κεφαλλονιά.

Τελειώνοντας την Ελληνογαλλική Σχολή Μοναχών Ουρσουλίνων, παρακολούθησε μαθήματα δημοσιογραφίας.

Είναι παντρεμένη με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο, που είναι αντισμήναρχος της Πολεμικής Αεροπορίας. Έχει παραδεχτεί πως κάνει botox, γιατί θέλει να της αρέσει ο εαυτός της στον καθρέφτη. Πλαστική όμως δεν θα έκανε, γιατί φοβάται πάρα πολύ. Έχει αδυναμία στις ψηλοτάκουνες γόβες. Της αρέσει πολύ να μαγειρεύει για τον άντρα της και για φίλους, να βλέπει ταινίες, να ψωνίζει στη λαϊκή και κάνει συλλογή από βιβλία μαγειρικής. Δηλώνει ότι σε μια σχέση δεν πειράζει να κάνεις και κάποιες υποχωρήσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved