Τζογαδόρος μάνατζερ των celebrities στην φυλακή για απάτη
Showbiz

Τζογαδόρος μάνατζερ των celebrities στην φυλακή για απάτη

Ο 48χρονος Σβαρτζ, ο οποίος καταδικάστηκε τον Ιανουάριο για υπεξαίρεση

αφότου παραδέχτηκε ότι καταχράστηκε 4.500.000 ευρώ από την Αλάνις Μόρισετ και 1.600. 000 από άλλους πελάτες του, έστειλε επιστολή στην ιστοσελίδα Hollywood Reporter ζητώντας τη συγχώρεση τους.

«Είμαι εθισμένος στον τζόγο από το κολέγιο. Ζούσα διπλή ζωή, αφού κανείς δεν γνώριζε τη σκοτεινή πλευρά μου , εκτός από τον bookmaner μου» αναφέρει ο Σβαρτζ, ο οποίος ως μάνατζερ της Μόρισετ από το 2009 έως το 2016 είχε πρόσβαση στους λογαριασμούς της. Συνελήφθη το 2016, μετά την απόλυση του από τη σταρ για «διάφορους λόγους», όταν ο νέος μάνατζερ της εντόπισε αποκλίσεις στα λογιστικά της σταρ και την ενημέρωσε. Στη συνέχεια η τραγουδίστρια κατέθεσε αγωγή εναντίον της εταιρίας GSO Business για την οποία εργαζόταν εκείνος, ζητώντας αποζημίωση ύψους 14.000.000 ευρώ, ωστόσο η μεταξύ τους υπόθεση λύθηκε εξωδικαστικά.

Στην επιστολή του ο Σβαρτζ αναφέρει -μεταξύ άλλων- ότι άρχισε να «δανείζεται» μικρά ποσά από τη σταρ, ελπίζοντας αφελώς ότι θα μπορούσε να την αποπληρώσει. «Έλεγα συνεχώς στον εαυτό μου ότι χρειαζόμουν λίγη τύχη για να τα επιστρέψω» γράφει. Αν και, όπως λέει ντρέπεται για τη συμπεριφορά του, αισθάνεται ευγνώμων που τον έσπασαν, επειδή έτσι αναγκάστηκε να ζητήσει βοήθεια για να αντιμετωπίσει τον εθισμό του.

«Έχω πληγώσει όλους τους ανθρώπους που νοιάζομαι: την οικογένεια, τους συναδέλφους, τους φίλους μου. Είχα την ευθύνη να υπηρετώ τους πελάτες μου και πρόδωσα την εμπιστοσύνη τους. Απογοήτευσα τους πάντες και για τον λόγο αυτό θα περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου ζητώντας συγγνώμη και προσπαθώντας να επανορθώσω επισημαίνοντας ότι έχει πλέον τη ζωή του στην προσπάθεια να απεξαρτηθεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved