Χρήστος Νικολόπουλος: «Σιγά-σιγά κλείνω τον κύκλο μου»
Showbiz

Χρήστος Νικολόπουλος: «Σιγά-σιγά κλείνω τον κύκλο μου»

Για τις μεγάλες του επιτυχίες, αν ποτέ έχει μετρήσει τα σουξέ του αλλά και για το αν προσαρμόζεται το ίδιο καλά στις μικρές πίστες, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Χρήστος Νικολόπουλος.

Προσαρμόζεστε το ίδιο καλά στις μικρότερες πίστες, όπως και στις μεγάλες;
«Έχω μεγάλη εμπειρία από τα live, έχω κάνει εκατοντάδες συναυλίες, οι οποίες μου αρέσουν παρά πολύ. Οι μεγάλοι χώροι έχουν τη χάρη τους. Βλέπω 1.000 άτομα να τραγουδούν τις επιτυχίες μου και νιώθω την καταξίωση τόσων ετών είναι καλύτερα στους μεγάλους χώρους. Στους μικρούς χώρους όλοι γίνονται μια παρέα κι αυτό έχει τη δική του χάρη. Έχω εμπειρίες από όλα. Φέτος θα μείνω πάλι στο «Περιβόλι του ουρανού».

Έχετε μετρήσει τις επιτυχίες και τα σουξέ σας;

«Τα τραγούδια τα έχω συνολικά μετρημένα, κοντεύουν τα 1.900, αλλά τα μεγάλα σουξέ που έχω κάνει σε μια ανάλογη κατανομή είναι γύρω στα 100, είναι μάχιμα και μπορώ να καλύψω τουλάχιστον μια ολόκληρη βράδια με μεγάλα τραγούδια μου. Πολλές φορές στα προγράμματα που κάνω δεν μπορούμε να τα παίξουμε όλα, τις μεγάλες επιτυχίες. Είναι μία καταξίωση που μου δίνει πολύ μεγάλη ικανοποίηση, σιγά-σιγά κλείνω τον κύκλο μου με πολλή χαρά που γεύτηκα όλα αυτά τα πράγματα. Μεγάλωσα, αλλά ακόμα η έμπνευση μου, το χάρισμα, γιατί αυτό είναι η έμπνευση, είναι σε πολύ καλή κατάσταση», λέει στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved