Ξεσπούν οι καλλιτέχνες για τις τιμητικές συντάξεις
Showbiz

Ξεσπούν οι καλλιτέχνες για τις τιμητικές συντάξεις

Έντονες αντιδράσεις από τους καλλιτέχνες για την άρση των τιμητικών τους συντάξεων ή το «κούρεμά» τους.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πλέον πόσα μου έχουν κόψει και τι ποσό μου κόβουν κάθε μήνα. Έχω χάσει τον έλεγχο με όσα συμβαίνουν. Έπρεπε ο κλάδος μας να είχε προστατευτεί. Δουλέψαμε και χύσαμε ιδρώτα. Οι συντάξεις αυτές είναι πέρα για πέρα νόμιμες» λέει στο Καρφί η Σούλη Σαμπάχ.

ΚΛΕΙΩ ΔΕΝΑΡΔΟΥ

«Ζούμε στην εποχή του παραλογισμού. Σου δίνουν τη σύνταξη και μετά σου ζητάνε να την επιστρέψεις. Δεν κλέψαμε. Απλώς μας την έδωσαν υποτίθεται τιμητικά. Θα προσπαθήσουμε να ζήσουμε όπως όλος ο λαός. Σε έναν παραλογισμό με λιγότερα χρήματα».

ΕΛΕΝΗ ΡΟΔΑ

«Είναι ντροπή. Μόνο αυτή η λέξη χωράει. Μου ζήτησαν να επιστρέψω 7.000 αναδρομικά. Από μένα δεν θα πάρουν ούτε ένα ευρώ. Το κράτος μου έδινε τη σύνταξη. Όφειλε αν είχε βγει νόμος το 2013, να μου κόψει τη σύνταξη το 2013. Όχι να μου ζητάει αναδρομικά σε μια εποχή που υποφέρουμε όλοι. Που έχει στεγνώσει η αγορά από ρευστό. Είναι ιεροσυλία όσα κάνουν απέναντι στον κλάδο μα5 αλλά και σε όλους τους συνταξιούχους. Είναι παράλογα όσα συμβαίνουν και δεν έχουν καμιά λογική. Από εμάς τους 50 ανθρώπους θα σωθεί το κράτος;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved