Νίκος Σαμοΐλης: «Αυτό που εύχομαι είναι να έχω υγεία και να συνεχίσω να έχω δουλειά»
Showbiz

Νίκος Σαμοΐλης: «Αυτό που εύχομαι είναι να έχω υγεία και να συνεχίσω να έχω δουλειά»

Πέρσι είδαμε ξανά στην τηλεόραση τον Νίκο Σαμοΐλη αλλά σε διαφορετικά ρόλο. Πώς θα χαρακτήριζε τη συνεργασία σου με το «Parole»;

«Η συμμετοχή μου στην εκπομπή «Parole» ήταν περισσότερο guest, λόγω της πολύχρονης φιλίας μου με τους συντελεστές της, παρά... επαγγελματική. Το κλίμα ήταν πολύ χαλαρό και περάσαμε μια όμορφη σεζόν» τόνισε στο Secret.

-θα δεχόσουν μελλοντικά ανάλογη πρόταση για την τηλεόραση;

«Γιατί όχι;»

-Εφημερίδα, τηλεόραση, ραδιόφωνο... Τι θα σου έλειπε περισσότερο;

«Για να είμαι ειλικρινής, αυτή τη στιγμή, που δεν κάνω τηλεόραση, δεν νιώθω να μου λείπει και ιδιαίτερα. Οπως επίσης δεν ξέρω αν θα μου λείψει αύριο το ραδιόφωνο ή η εφημερίδα. Αυτό που εύχομαι είναι να έχω υγεία και να συνεχίσω να έχω δουλειά.»

-Με τα παιδιά σου είσαι αυστηρός σε ό,τι αφορά τα οικονομικά; Τους συμβουλεύεις πώς να διαχειρίζονται καλύτερα το χαρτζιλίκι τους;

«Πλάκα κάνεις. Είναι δυνατόν να είσαι αυστηρός με τα παιδιά σου για το πώς διαχειρίζονται το χαρτζιλίκι τους;»

-Αυτή την περίοδο, που η επικαιρότητα είναι ραγδαία, ποιο τηλεοπτικό πρόσωπο εμπιστεύεσαι για την ενημέρωση σου;

«Επειδή παρακολουθώ στενά τις εξελίξεις, λόγω της δουλειάς μου, δεν περιμένω να μάθω τι συμβαίνει γύρω μας από ένα δελτίο ειδήσεων ή μια ενημερωτική εκπομπή. Δεν είναι αλαζονικό αυτό που σου λέω, είναι η αλήθεια. Σέβομαι, ωστόσο, τη δουλειά όλων ίων συναδέλφων και δεν σου κρύβω ότι εκτιμώ αρκετούς για την εγκυρότητα και την αντικειμενικότητά τους.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved