Ευαγγελία Αραβανή: «Σκέφτομαι εδώ και πολλά χρόνια να κάνω οικογένεια»
Showbiz

Ευαγγελία Αραβανή: «Σκέφτομαι εδώ και πολλά χρόνια να κάνω οικογένεια»

Η Ευαγγελία Αραβανή σε συνέντευξή της μίλησε για τις φιλίες στη σόουμπιζ αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Γυρνάω τον χρόνο πίσω. Όταν είχες συμμετάσχει για λίγες εβδομάδες στο πάνελ του «Μες στην καλή χαρά» του Alpha. Διακόπηκε μάλλον επεισοδιακά η συνεργασία. Πιστεύεις πως αυτό πήγε την καριέρα σου πίσω;

Όχι. Στη ζωή μας δεν μπορούν να είναι όλα ρόδινα. Οι σφαλιάρες που τρως και πέφτεις, σου δείχνουν τον δρόμο για να ξανασηκωθείς. Το έχω αφήσει πολύ πίσω.

Στη showbiz υπάρχουν τελικά φιλίες; Και στο ρωτάω και σε σχέση με όσα βλέπουμε τώρα στο «survivor».

Δεν είναι ότι δεν υπάρχουν καθόλου. Υπάρχουν όμως πολλές επιφανειακές. Μια ειλικρινής φιλία που μου έρχεται αμέσως στο μυαλό είναι αυτή της Ντορέττας Παπαδημητρίου με τη Μαίρη Συνατσάκη.

Εσύ;

Εγώ γενικά δεν είχα ποτέ πολλές φιλίες από τη μόδα ή την τηλεόραση. Πολύ καλή μου φίλη είναι η Νεσχάν Μουλαζΐμ.

Κάποια στιγμή η προσωπική σου ζωή ήταν στα φώτα της δημοσιότητας, μιλούσες γι' αυτήν. Μετά το τέλος ενός συγκεκριμένου δεσμού, έπαψες να μιλάς και δήλωσες πως δεν θέλεις να σε ρωτούν. Γιατί αυτή η αλλαγή στάσης;

Ποτέ δεν ήταν το καλύτερο μου να μιλάω για τα προσωπικά μου. Απλά όταν μια σχέση βγαίνει προς τα έξω, και οι δύο πλευρές είναι αναγνωρίσιμα πρόσωπα, μπαίνεις στη διαδικασία του να μιλήσεις. Μπορεί και να ξανασυμβεί στο μέλλον. Όταν κάτι βγαίνει προς τα έξω είναι αστείο να κρύβεσαι πίσω απ' το δάχτυλο σου.

Οικογένεια, παιδιά, θέλεις να έρθουν στη ζωή σου;

Τα σκέφτομαι εδώ και πολλά χρόνια. Ακόμη δεν μου έχουν «κάτσει» (γέλια). Αφήνω τα πράγματα να δω πώς θα έρθουν.

Πώς θα μου περιέγραφες τον ιδανικό σύντροφο;

Η εξωτερική εμφάνιση δεν είναι αυτό που παίζει τόσο σημαντικό ρόλο. Μου αρέσει να έχει χιούμορ, να είναι περιποιητικός και τρυφερός και επίσης να κατανοεί, να εκτιμά και να σέβεται.

Πηγή:TV Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved