Οριστικός χωρισμός για ζευγάρι της ελληνικής showbiz!
Showbiz

Οριστικός χωρισμός για ζευγάρι της ελληνικής showbiz!

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης αποφάσισαν να χωρίσουν.

Οι σχέσεις -και δη οι ερωτικές- δεν έχουν πάντα αίσιο τέλος! Η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου και ο αρχιτέκτονας Γιώργος Βερναρδάκης το επιβεβαιώνουν μέσα από την κατάληξη που είχε η παθιασμένη σχέση τους. Η φορτισμένη καθημερινότητα αλλά και η ασυμφωνία χαρακτήρων φέρονται να ήταν οι βασικές πηγές προβλημάτων για το πρώην ζευγάρι και οι λόγοι που τους οδήγησαν τελικά στον χωρισμό σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας real!
Δεν είναι η πρώτη φορά που αποφασίζουν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, αφού πριν από περίπου έναν χρόνο είχαν και πάλι απομακρυνθεί, όμως αυτή τη φορά όλα δείχνουν ότι η απόφαση τους είναι οριστική. Αφού έμειναν για Λίγο σε διάσταση, είχαν προσπαθήσει πριν από λίγους μήνες να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία σε αυτή τη σχέση, η οποία όμως δεν κατάφερε τελικά να ανταποκριθεί στις προσδοκίες τους.

Το προβλήματα του ζευγαριού είχαν αρχίσει εδώ και καιρό. Για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είχαν καμιά επαφή και προσπαθούσαν να μη μαθαίνουν τίποτα ο ένας για τον άλλον. Όμως δεν κατάφεραν να αποκοπούν από το κοινό τους παρελθόν κι έτσι ανταλλάχθηκαν τα πρώτα μηνύματα. Λίγο αργότερα, τα πρώτα ραντεβού «για έναν καφέ» αποδείχθηκαν μοιραία και η απόφαση να ξαναπροσπαθήσουν ήταν κοινή. Πολύ γρήγορα μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς, αλλά ακόμη γρηγορότερα τα μεταξύ τους προβλήματα άρχισαν να κάνουν εκ νέου την εμφάνιση τους... Μετά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν, προκειμένου να γεφυρωθούν τα χάσματα και να επαναπροσδιοριστεί η σχέση τους, έφτασε η στιγμή της συνειδητοποίησης. Μερικές διαφωνίες τους παρέμεναν απλώς αγεφύρωτες. Έτσι, η αυλαία έπεσε πριν από λίγο καιρό, ενώ πληροφορίες θέλουν τη Μάγδα Τσέγκου απολύτως αποφασισμένη να γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved