Κατερίνα Παπουτσάκη: «Απορώ πώς βρίσκω δουλειά όλα αυτά τα χρόνια. Δεν έχω πάει ποτέ στη Μύκονο»
Showbiz

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Απορώ πώς βρίσκω δουλειά όλα αυτά τα χρόνια. Δεν έχω πάει ποτέ στη Μύκονο»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη δεν τα πηγαίνει καλά με τις δημόσιες σχέσεις.

«Δεν κάνω καθόλου δημόσιες σχέσεις. Απορώ πώς βρίσκω δουλειά όλα αυτά τα χρόνια. Μπορεί η στάση μου αυτή να προσβάλλει κάποιους ανθρώπους και να νομίζουν ότι τους σνόμπαρα, αλλά δεν έχω καμία σχέση με αυτό το πράγμα» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Δονούσα ή Μύκονος;

«Μύκονος; Δεν έχω πάει ποτέ στη Μύκονο. Μόνο μισή μέρα για έναν γάμο μιας ξαδέρφης μου. Ημουν με τον μπαμπά μου και ήμασταν έξαλλοι που τελικά ήταν ωραίο το νησί. (γελάει) Είχαμε νευριάσει πάρα πολύ. θα ήθελα όμως κάποια στιγμή να πάω ξανά σε αυτό το ωραίο νησί».

Ισχύει ότι είναι πολύ αφηρημένη; «Πάρα πολύ. Ειδικά όμως ο Παναγιώτης. Μπορεί να αφήσει τα κλειδιά πάνω στο ψυγείο να αφήσει το κινητό πάνω στο αυτοκίνητο και να βάλει μπροστά και να φύγουν όλα. Είμαι κι εγώ, αλλά αυτοί είναι χειρότεροι.»

Γελάνε μέσα στο σπίτι; «Πολύ, Προσπαθούμε και οι δύο να σπάμε τη σοβαροφάνεια μέσα. στο σπίτι και να κάνουμε πλάκα. Είναι κάτι που θέλουμε να μεταδώσουμε και στον Μάξιμο. Να μάθει να διαχειρίζεται με χιούμορ τις καταστάσεις. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να έχει καλοσύνη και να σέβεται τους ανθρώπους».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved