Ζαν Μπατίστ: «Δεν θυμάμαι να μην υπήρχε το μπούλινγκ»
Showbiz

Ζαν Μπατίστ: «Δεν θυμάμαι να μην υπήρχε το μπούλινγκ»

Ο Ζαν Μπατίστ μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και το μπούλινγκ. 

-Δέχθηκες ρατσισμό;

«Δεν θυμάμαι καμιά περίοδο στη ζωή μου στο σχολείο αλλά και μετά που τελειώσαμε, να μην υπάρχει μπούλινγκ. Τώρα απλά είναι της μόδας. Το ενενήντα κάτι που ήμουν στο σχολείο μαζευόμασταν σε μια γειτονιά για να παίξουμε ξύλο. Υπήρχε το μπούλινγκ γιατί κάποιος ήταν ψηλός, χοντρός, ντυνόταν καλύτερα. Τα παιδιά καλώς ή κακώς, λένε την αλήθεια, κι η αλήθεια πονάει. Όσο για τον ρατσισμό, η Ελλάδα δεν είχε και δεν θα έχει ποτέ. Οι εξάρσεις που υπήρξαν, δεν είναι τίποτα. Υπάρχουν πέντε άνθρωποι κολλημένοι ή αμόρφωτοι»

Είχες μία φυσιολογική ζωή. Πέρασες εύκολα ή δύσκολα;

«Έχω ανάμικτα συναισθήματα. Αγάπησα πολύ χωρίς να το πω. Πολλές φορές οι πράξεις μου δεν το δείξανε, κι αυτό το πλήρωσα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Μ' έχουν αφήσει γι' αυτό, μ' έχουν επιπλήξει, μ' έχουν κατηγορήσει και μεγαλώνοντας κατάλαβα πως είχαν απόλυτο δίκιο και πολύ χαλά κάνανε. Παλιά ήμουν πιο ψευτόμαγκας και μου βγήκε μείον. Τώρα είμαι πιο μαζεμένος»

Στην εποχή μας είναι της μόδας οι ψυχολόγοι. Το έχεις κάνει; Σ' αφορά; Το ξεπέρασες;

«Φυσικά και το πέρασα. Μετά από μια φάση που πέρασε με όλα αυτά τα της μουσικής, έπεσα σε "κατάθλιψη, μη ξέροντας τι θα κάνω αύριο. Είναι πολύ μεγάλο σοκ να μένεις στο σπίτι μόνος σου, όχι γιατί δεν σε βλέπει ο κόσμος, αλλά γιατί δεν κάνεις αυτό που αγαπάς. Έβγαινα τα βράδια με φίλους και βγάζοντας μια φωτογραφία με μια πολύ καλή καλλιτέχνιδα που θεωρώ φίλη μου, την Βασιλική Νταντά, μετά από μια βδομάδα που ξαναείδα την φωτογραφία, είπα στον εαυτό μου «Ρε μ@@άκα, πώς είσαι έτσι;». Ήμουν 115 με 117 κιλά, αξύριστος, με απαράδεκτο μαλλί κι αίσχος ρούχα»

-Είχες παραμελήσει τον εαυτό σου;

« Εντελώς όμως. Έπαθα πολιτισμικό σοκ βλέποντας αυτή τη φωτογραφία, γιατί παλιά ασχολιόμουν με τον αθλητισμό και είχα ένα άλφα σώμα. Είπα «Τελείωσε, μέχρι εδώ ήταν». Δεν είχα την οικονομική -άνεση για ν' απευθυνθώ σε έναν άνθρωπο και να με βοηθήσει. Έπρεπε να το παλέψω μόνος μου και. θεωρώ πως όλα ξεκινάνε από το μυαλό σου. Μετά από εφτά ή οκτώ μήνες ήμουν άλλος άνθρωπος. Όλα από την αρχή» αποκάλυψε στο Χάι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved