Δούκισσα Νομικού: «Ο γάμος μου θα είναι ένα πάρτι με φίλους»
Showbiz

Δούκισσα Νομικού: «Ο γάμος μου θα είναι ένα πάρτι με φίλους»

Η Δούκισσα Νομικού ετοιμάζεται ν’ ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. 

- Πώς αισθάνεσαι που σε λίγο καιρό θα ντυθείς νύφη;

«Για κάποιο λόγο δεν έχω άγχος, ούτε πανικό, είμαι σε μια πολύ ήρεμη κατάσταση, είναι πολύ όμορφα αυτά που μου συμβαίνουν»

- Οι δικοί σου τι λένε;

«Οι δικοί μου με καταλαβαίνουν, δεν έχω χρόνο να τους δω, αλλά δεν μου παραπονιούνται. Αυτή την περίοδο έχουν πέσει όλα μαζί, αλλά είναι τόσο ωραία και είμαι πολύ ευτυχισμένη»

- Ο γάμος σου θα είναι σε στενό οικογενειακό κύκλο ή ανοιχτό με πολύ κόσμο;

«Πάρτι με φίλους θα είναι ο γάμος μου»

Τον Ιούνιο παντρεύεσαι. Τι γίνεται με τις ετοιμασίες του γάμου, τις προλαβαίνεις;

«Με προλαβαίνουν εκείνες, γιατί και να πάω να τις αφήσω λίγο μου λένε «πρέπει να βγάλεις τα χαρτιά του γάμου σου, μην το ξεχνάς». Είναι κι αυτή η γραφειοκρατία, που έπρεπε να πάω στην ενορία μου... Οπότε το έκανα πριν από τη φωτογράφηση για το σόου, πριν από λίγες, μέρες δηλαδή. Πήγα στην ενορία να πάρω το πιστοποιητικό αγαμίας που χρειαζόταν, μαζί με δύο μάρτυρες. Για μάρτυρες είχα βάλει το μακιγιέρ και τη στιλίστρια, έτσι έγινε, δεν προλάβαινα»

Τι θα ήταν εκείνο που θα σε έκανε να σταματήσεις τη δουλειά; Ίσως ο ερχομός ενός παιδιού στη ζωή σου και η αφοσίωση στη φροντίδα του;

«ιδανικά θα ήθελα να μπορέσω να συνδυάσω όλα, όπως πολλές εργαζόμενες μητέρες τις οποίες θαυμάζω, οι οποίες δουλεύουν σκληρά, αλλά είναι και νοικοκυρές.. Μακάρι να καταφέρω να γίνω κι εγώ μια τέτοια γυναίκα» εξήγησε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved