Ο Πηλαδάκης στον Άγιο Δομίνικο για την Ειρήνη;
Showbiz

Ο Πηλαδάκης στον Άγιο Δομίνικο για την Ειρήνη;

Kανείς δεν γνώριζε μέχρι και το πρωί της Τρίτης του Πάσχα τι ακριβώς είχε συμβεί με την καλλίγραμμη τραγουδίστρια.

Οι πληροφορίες που έρχονταν από τον Άγια Δομίνικο επέμεναν πως η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς παρά τις προσπάθειες του Σάκη Τανιμανίδη, της παραγωγής αλλά και προσωπικά του Τούρκου καναλάρχη να τη μεταπείσουν να παραμείνει στο «Survivor».

«Είχε πιεστεί πολύ. Φαινόταν από όλες τις κινήσεις της και τη συμπεριφορά της», αναφέρει στο ΛΟΙΠΟΝ φίλη της που τη γνωρίζει αρκετά καλά και μπορεί να αντιληφθεί τη συμπεριφορά της από τον Άγιο Δομίνικο, ενώ άλλη καλά πληροφορημένη πηγή στον Άγιο Δομίνικο αναφέρει με νόημα:

«Αν θυμάστε, είχε λείψει σε ένα συμβούλιο του νησιού και τότε ο Τανιμανίδης είχε πει πως είχε μια μικρή αδιαθεσία. Δεν ήταν αυτό. Δεν ήθελε να εμφανιστεί στο συμβούλιο, γιατί είχε ξεκινήσει η κόντρα της με τον Στέλιο Χανταμπάκη. Είχαν πλακωθεί».

Ο επιχειρηματίας Κώστας Πηλαδάκης, που γνωρίζει πολύ καλά τη σύντροφο του, αφού είναι τρία χρόνια μαζί, αποφάσισε αμέσως μετά την Κυριακή του Πάσχα να αναχωρήσει για την Καραϊβική.

Το gossip-tv.gr είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο Κώστας Πηλαδάκης μέχρι και χθες το μεσημέρι βρισκόταν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο γραφείο του. Το Πάσχα το πέρασε με τον καλό του φίλο Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ ενώ μαζί τους ήταν και άλλοι φίλοι τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved