Παπαληγούρα-Πάντος: Η ώρα της συγκατοίκησης στο σπίτι της ηθοποιού
Showbiz

Παπαληγούρα-Πάντος: Η ώρα της συγκατοίκησης στο σπίτι της ηθοποιού

Αθόρυβα, µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας, απολαµβάνουν την ευτυχία τους η Λένα Παπαληγούρα και ο Άκης Πάντος, σχεδόν εννέα µήνες µετά τη γέννηση της σχέσης τους.

Τόσο χρόνο χρειάστηκαν για να διαπιστώσουν ότι δεν πρόκειται για κάποιο επιπόλαιο φλερτ, αλλά για έναν δυνατό έρωτα, που, όπως όλα δείχνουν, εξελίσσεται ιδανικά. Τόσο που πριν από λίγες εβδοµάδες πήραν την απόφαση να συγκατοικήσουν, επιθυµώντας να µοιράζονται κάθε στιγµή της καθηµερινότητάς τους. Ο Άκης έχει ήδη µετακοµίσει στη γειτονιά της Λένας στο Κολωνάκι. Μένουν µαζί σε ένα ζεστό διαµέρισµα δίπλα από εκείνο όπου κατοικούν οι γονείς της πολυτάλαντης ηθοποιού, οι οποίοι γνωρίζουν ότι την ευτυχία της κόρης τους τη χρωστούν στον γοητευτικό πολιτικό µηχανικό.
Για όσους ζουν το ζευγάρι, η συγκατοίκηση, σύμφωνα με τη real, ήταν η φυσική συνέχεια αυτής της σχέσης, που καλύπτει και ολοκληρώνει εξίσου και τους δύο. Το συζήτησαν, το αποφάσισαν και το µόνο που έµενε ήταν να µεταφέρει τα πράγµατά του ο Άκης Πάντος στο σπίτι της Λένας Παπαληγούρα. Από τη στιγµή που έγινε, η καθηµερινότητά τους έχει αναβαθµιστεί αισθητά, αφού απολαµβάνουν να µοιράζονται τις στιγµές και τις συνήθειές τους. Φροντίζει ο ένας τον άλλον και δένονται ολοένα και περισσότερο.
Για πολλούς, η απόφαση να µείνουν µαζί αποτελεί ένα σοβαρό βήµα δέσµευσης, αλλά και µια ευκαιρία να διαπιστώσουν κατά πόσο ταιριάζουν πριν εξερευνήσουν το ενδεχόµενο της επισηµοποίησης. Κάποιοι, µάλιστα, δεν αποκλείουν να ακούσουµε σύντοµα ευχάριστα νέα από το ζευγάρι, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν αργεί η απόφασή τους να ανέβουν µαζί τα σκαλιά της εκκλησίας. Σύµφωνα µε πληροφορίες, ωστόσο, οι δυο τους δεν έχουν ακόµη ασχοληθεί µε την πιθανότητα του γάµου, τουλάχιστον για το άµεσο µέλλον, καθώς αρκούνται σε αυτό που ζουν τώρα. Επιπλέον, τόσο η όµορφη ηθοποιός όσο και ο σύντροφός της έχουν θέσει ως προτεραιότητα την επαγγελµατική τους εξέλιξη, εστιάζοντας σε κάποιους ανεκπλήρωτους ακόµα στόχους τους. Εκείνος τη στηρίζει σταθερά στις σηµαντικές καλλιτεχνικές επιλογές της, όντας ανελλιπώς στο πλευρό της.
Από τον περασµένο Αύγουστο που έγινε γνωστή η σχέση τους, µέχρι και σήµερα, οι δυο τους έχουν φροντίσει να κρατήσουν χαµηλούς τόνους απέναντι στη δηµοσιότητα, χωρίς όµως να κρύβονται. Για την ακρίβεια, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε για πρώτη φορά µαζί στο Ηρώδειο, λίγο µετά την αποκάλυψη του έρωτά τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved