Ρένος Ρώτας-Κλέλια Ανδριολάτου: Ο έρωτάς τους στα χρόνια του instastory (φωτό)
Showbiz

Ρένος Ρώτας-Κλέλια Ανδριολάτου: Ο έρωτάς τους στα χρόνια του instastory (φωτό)

Από πέρυσι τον Σεπτέµβριο γνωρίζουμε ότι ο Ρένος Ρώτας και η Κλέλια Ανδριολάτου είχαν έρθει πολύ κοντά στις πρόβες για το θεατρικό έργο «Ένα εξοχικό, παρακαλώ».

Λίγο καιρό µετά, οι δυο τους αποφάσισαν να τερµατίσουν το κρυφτό µε τους παπαράτσι και να µιλήσουν ανοιχτά για τη σχέση τους. Ο έρωτάς τους, εν τω µεταξύ, φούντωσε και οι δύο ηθοποιοί είναι πλέον αχώριστοι, παρά τις φορτωµένες τηλεοπτικές υποχρεώσεις τους. Εκείνος αρέσει πολύ στη σειρά «Oι Συμμαθητές» και εκείνη εντυπωσιάζει στο επίσης δηµοφιλές σίριαλ «Μπρούσκο». Πρόσφατα, µάλιστα, όταν διακόπηκαν τα γυρίσµατα λόγω εορτών, το ζευγάρι ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη από όπου κατάγεται η Κλέλια και απόλαυσε τις κοινές διακοπές του. Συχνά-πυκνά αναρτούσαν φωτογραφίες στα social media, που αγαπούν και οι δύο, αλλά αυτό που τους κέντριζε περισσότερο ήταν να φτιάχνουν instastories, δηλαδή µικρά βιντεάκια που διαρκούν µόνο 24 ώρες και µετά σβήνονται για να δώσουν τη θέση τους στα επόµενα. Στις µικρές ιστορίες τους ήταν διαχυτικότατοι, µιας και ήξεραν ότι τα στοιχεία θα σβηστούν και δεν θα µείνουν ως πειστήρια του πάθους τους. Σβήστηκαν, λοιπόν, ενώ και στους προσωπικούς τους λογαριασµούς σε Facebook και Instagram άφησαν µόνο µοναχικά ενσταντανέ, συνοδευόµενα από λεζάντες «πίκρας» για το τέλος των διακοπών και την επιστροφή στις υποχρεώσεις τους, σύμφωνα με τη real.

Άνθρωποι από το οικείο περιβάλλον τους λένε ότι στους εννέα περίπου µήνες που είναι µαζί νιώθουν πως έχουν φτιαχτεί ο ένας για τον άλλο. Ζουν έναν παράφορο έρωτα που φαίνεται να θεριεύει συνεχώς. Ο Ρένος είχε ενθουσιαστεί από τα πρώτα λεπτά που αντίκρισε τη σύντροφό του σε µια πρεµιέρα, όπως έχει εξοµολογηθεί σε συνέντευξή του: «Με το που είδα την Κλέλια έπαθα τραλαλά. ∆εν υπάρχει! Είναι πανέµορφη. Συναντηθήκαµε σε µία πρεµιέρα του Μάριου Αθανασίου και είχα πει πως “είναι απλησίαστη αυτή η κοπέλα”. Και ευτυχώς την έφερε ο δρόµος της στην παράσταση “Ενα εξοχικό, παρακαλώ” όπου παίξαµε µαζί και βρεθήκαµε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου». Για την ώρα, δεν µοιράζονται την ίδια στέγη, αλλά εκείνος συνηθίζει να περνάει πολλά βράδια στο σπίτι της, ενώ, όπως λένε οι φίλοι τους, το ενδεχόµενο µιας συγκατοίκησης δεν µοιάζει µε σενάριο επιστηµονικής φαντασίας. «Μου αρέσει πολύ ο θεσµός της οικογένειας. Μου αρέσουν τα παιδιά», έχει δηλώσει ο Ρένος, προϊδεάζοντάς µας ίσως για µια εξέλιξη σε αυτή τη σχέση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved