Χοροζίδου: «Επειδή με το «Survivor» γίνεται χαμός, θα πάψει να λειτουργεί όλη η ελληνική τηλεόραση;»
Showbiz

Χοροζίδου: «Επειδή με το «Survivor» γίνεται χαμός, θα πάψει να λειτουργεί όλη η ελληνική τηλεόραση;»

Στο Survivor θα πήγαινε η Παρθένα Χοροζίδου;

«Οχι, δεν θα πήγαινα. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να υποστηρίξω κάτι τέτοιο. Κάποιοι άλλοι μπορούν. Κανένα πρόβλημα» τόνισε στο TV Έθνος.

-Το «Familiar» είναι ένα αγαπημένο σόου που μέχρι τώρα όσες φορές έχει βγει στον αέρα έχει σαρώσει στους πίνακες τηλεθέασης. Φέτος, όμως, η διαφορά είναι πως έχει... «Survivor»!

«ΟΚ, έχει «Survivor»! Εχει «Survivor» σε ένα κανάλι και «Your Face Sounds Familiar» σε ένα άλλο. Δεν είναι ωραίο ο κόσμος να έχει το περιθώριο της επιλογής; Υποθέτω πως υπάρχει κι εκείνη η μερίδα του κόσμου που δεν βλέπει «Survivor»! Επειδή με το «Survivor» γίνεται χαμός, θα πάψει να λειτουργεί όλη η ελληνική τηλεόραση; Πού ξέρεις; Αν απέναντι από το «Survivor» υπήρχε μία πραγματικά μεγάλη κι αξιόλογη παραγωγή ελληνικής μυθοπλασίας, είμαστε σίγουροι πως όλοι θα έβλεπαν μόνο «Survivor»; Ολα τα πράγματα είναι σχετικά σε αυτήν τη ζωή κι έχουν να κάνουν με το... timing, με τη μόδα και με πολλούς άλλους παράγοντες. Προσωπικά σε ό,τι με αφορά, είμαι ένας άνθρωπος που έχω μάθει να αναζητώ τη θετικότητα στα πράγματα...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved